Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Se pot face teste pentru coronavirus și la Spitalul CFR din Timișoara

Costă 280 de lei și rezultatul se eliberează atât în limba română, cât și în engleză

La Spitalul CFR Timişoara a început testarea pentru depistarea virusului SARS-COV-2, inclusiv contracost.

 Laboratorul de biologie moleculară RT-PCR din cadrul Spitalului CFR a primit avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș.

CITEȘTE ȘI: VICTORIE pentru Simona Halep, în primul meci oficial după pandemie

Astfel, în cadrul spitalului pot fi recoltate și efectuate teste COVID-19 atât pentru pacienții internați și pentru personalul medical al Bijuterii din Argint Inele Cercei LantisoareSpitalului, cât și pentru cei care se programează telefonic, contracost.

Laboratorul are o capacitate de procesare de 50 de teste pe zi.

Testarea COVID-19 se face gratuit pentru pacienții care se încadrează în definiția de caz pentru infecția cu virusul SARS COV 2.

Teste contracost se fac pentru persoanele care nu se încadrează în definiția de caz și care trebuie să își facă o programare în prealabil la numărul de telefon 0746 936 866, de luni opână vineri între orele 07.00 și 15.00.

Prețul unui test este de 280 de lei, iar termenul de eliberare a rezultatului este 24 de ore pentru probele date în lucru până la ora 10.00, și maximum 48 de ore pentru probele depuse după ora 10.00.

Rezultatele se eliberează atât în limba română, cât și engleză  și poate fi primit pe hârtie sau prin email, în format PDF.



sursadevest.ro

leave a reply