Magazin BIG MAG
SUPER OFERTE la Magazinul BIG Mag

Scandal la Timişoara, din cauza închiderii teraselor!

Robu cere revocarea măsurii, invocând că a fost păcălit să o accepte

Aseară, la ora 19:00, a intrat în vigoare decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prin care masca devine obligatorie în aer liber şi în Timiş, iar terasele trebuie să se închidă la ora 23:00.

Dacă în ceea ce priveşte purtarea măştii, primarul Timişoarei a reuşit să impună câteva excepţii, Centrul Istoric şi Piaţa Victoriei, nu la fel s-a întâmplat cu restricţiile privind funcţionarea teraselor.

CITEŞTE ŞI: [FOTO] Accident cu trei răniți pe o șosea din vestul țării.

Într-o postare pe facebook, edilul spune că a fost păcălit să accepte închiderea acestor locaţii, drept urmare solicită reanalizarea acesti măsuri.

Rochii de Zi si de Seara Magazin By You“Dacă în privința măștilor în Piața Victoriei și Centrul Istoric am avut câștig de cauză, în privința orarului teraselor nu am mai avut, replicându-mi-se că nu se poate depăși ora 23.00, pentru că s-a instituit această oră limită printr-o decizie națională. Citind textele naționale, am constatat că am fost indus în eroare, de la nivel național doar propunându-se asta, nu dispunându-se! Prin urmare, voi cere revenirea asupra deciziei de astăzi și lăsarea lucrurilor în Timișoara așa cum au fost! PENTRU CĂ NU EXISTĂ NICIUN CAZ DE ÎMBOLNĂVIRE A CUIVA LA VREO TERASĂ DIN TIMIȘOARA DUPĂ ORA 23.00, CUM NU EXISTĂ NICI ÎNAINTE DE ORA 23.00! Cu respectarea exigențelor logice, eficiente, oamenii trebuie să aibă posibilitatea să se relaxeze, să empatizeze, să socializeze -doar omul este ființă socială și nu cred că își propune cineva să o transforme!-, nu să stea închiși în casă CÂND NU E CAZUL; când a fost cazul, am stat!!!”, a scris Nicolae Robu, pe facebook.

Rămâne de văzut dacă primarul va avea câştig de cauză şii dacă terasele, barurile şi restaurantele vor putea funcţiona la Timişoara şi după ora 23:00.


 
sursadevest.ro

leave a reply