Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Primăria Lugoj a început demolarea foișoarelor, construite prea aproape de blocuri.

În urma mai multor solicitări de la lugojenii care locuiesc la blocuri, Primăria a început demolarea foișoarelor, în cartierele unde au fost amplasate prea aproape de blocuri.

Incaltaminte femei Botine - Magazin BIG MagDeși scopul era acela de a asigura petrecerea timpului liber în cartiere, relaxarea și socializarea într-un mod civilizat pentru locuitorii de toate vârstele, foișoarele au devenit rapid locul de întâlnire al tinerilor, care prin comportamentul specific vârstei deranjau și ignorau regulile de păstrare a liniștii publice și curățeniei.

“Am primit mai multe sesizări din cartierele de blocuri, unde sunt nemulțumiri față de încălcarea liniștii publice în zona foișoarelor, de către tinerii care se întâlnesc periodic și discută zgomotos până la orele târzii din noapte. Sunt oameni care trebuie să meargă a doua zi, dimineață devreme la serviciu și nu se pot odihni. În plus, rămâne și multă mizerie în urma celor care se întâlnesc la foișoare. Prin urmare am dispus demolarea foișoarelor, unde oamenii nu și le mai doresc, sau unde este afectată liniștea și ordinea publică prin distanța prea apropiată de locuințe”, a precizat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Până în prezent au fost extrase foișoarele din cartierele Micro IV și Stadion.

Angajații Primăriei vor schimba și elementele de construcție din lemn deteriorate sau rupte.

trendland.ro redesteptarea.ro

leave a reply