Banner Mobilier Magazin BIG Mag

OBIECTIVE PENTRU SPITAL

Erwin Floroni, directorul spitalului din Lugoj a susţinut o conferinţă de presă în care a dat explicaţii după ce săptămâna trecută a apărut, pe reţele de socializare, o filmare cu pereţii sparţi şi plini de igrasie şi mucegai din spital. Floroni recunoaşte problemele şi spune că mai mult nu a putut să facă, de când este director, adică de puţin peste un an de zile. El a enumerat, în mare, reușitele sale de când ocupă funcția de director.

Erwin Floroni- director Spitalul Municipal Lugoj

 Ca și secții, am făcut Secția de Infecțioase în totalitate. La secția de ginecologie tot ce a rămas de reabiltat a fost făcut după ultimele norme. Holul central, plus încăperile pe care le vedeți au fost reabilitate pentru conferințe, ședințe, și așa mai departe. Am mutat direcțiunea special să se reducă din timpul de comunicare între director și birouri. Alimentația nu se mai duce în găleți cum se ducea și era un punct negru să zic așa pentru spital. Acum mâncarea se duce în caserole, mâncarea e bună, e de altă calitate.

De asemenea, Floroni a precizat care sunt obiectivele sale pentru viitorul apropiat. Printre acestea se numără un lift la pneumologie, dar și amenajarea de toalete, dar și rampe pentru persoanele cu dizabilități. Nu va lipsi, după spusele directorului, nici un sistem de monotorizare video.

Erwin Floroni- director Spitalul Municipal Lugoj

Continui reabilitările secțiilor, pentru că acestea sunt prioritare din punctul meu de vedere. Întotdeauna contactul cu pacienții e cel mai important. Acolo unde stă pacientul trebuie să fie curățenie, în speță saloanele și secțiile trebuie să fie reabilitate. Anul trecut am început reabilitarea la Secția Medicală, anul acesta am schimbat geamurile. Pe proiectul de anul viitor o să fie schimbarea instalației de apă. Voi reabilita chirurgia în totalitate. Anul acesta intră în reabilitare secția de diabet, secția de neurologie, chiuvete în fiecare cameră, și băi făcute noi, rampe și băi speciale pentru persoanele cu dizabilități, iar un lift va fi prins în proiectul de anul viitor.

Directorul spitalului a explicat în ce condiții unitatea pe care o conduce ar putea înregistra venituri proprii.

Erwin Floroni- director Spitalul Municipal Lugoj

Două condiții de bază sunt pentru venituri proprii: un laborator, am prins în planul de anul acesta începerea acreditării renale pe laborator, care durează undeva la 18 luni. Sper că la finele anului viitor să avem un laborator acreditat renal și să contractăm cu casa de asigurări analizele de laborator. De asemenea am în plan să mai aduc un aparat de radiologie, un computer tomograf, un mamograf. Dacă reușesc să le pot aduce în doi-trei ani, atunci o să fac pe partea de imagistică să am venituri proprii.

Managerul spitalului nu ia în calcul demisia, deși au fost unele zvonuri în ultima perioadă. Acesta spune că va renunța la funcție doar dacă nu va mai avea sprijinul colegilor săi.

leave a reply