accesorii Telefoane Big Mag

Directorul Centrului Educativ Buziaș, schimbat din funcție după evadarea unui deținut.

Măsuri rapide luate de cei de la ANP în cazul directorului Centrului Educativ Buziaș și al adjunctului de la Penitenciarul Timișoara, după evadarea a doi deținuți la distanță de câteva zile. Primul a fost schimbat din funcție, iar al doilea este cercetat disciplinar. De asemenea, șapte polițiști sunt cercetați disciplinar.

Incaltaminte Barbati Magazin BIG MagPrima evadare s-a petrecut în patru mai, de la un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara, la Buziaș. Individul a fost capturat o zi mai târziu, pe o plantație de afine din Oloșag, județul Timiș, după ce fugarul a fost văzut de localnici, care au sunat la poliție.

În acest caz, reprezentanții ANP au decis să sesizeze comisia de disciplină în cazul directorului adjunct pentru siguranța deținerii și regim de penitenciar. De asemenea, cercetat disciplinar este și polițistul care îndeplinea temporar funcția de șef serviciu siguranța deținerii, dar și șeful secției exterioare a Penitenciarului Timișoara.

Explicații vor da și doi polițiști, agenți operativi principali, care erau responsabili în zona din care a evadat deținutul. Mai mult, directorul Penitenciarului Timișoara a fost atenționat în scris de directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a eficientiza măsurile aferente sectorului operativ.

Al doilea deținut, în vârstă de 16 ani, a evadat în nouă mai, din Centrul Educativ Buziaș, acolo unde sunt încarcerați minorii în județ. Tânărul, condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie calificată, a profitat de neatenția paznicilor și a sărit gardul unității de detenție. A fost însă prins după câteva ore, în Silagiu, județul Timiș.

publi vest anunturi gratuite apartamente case autoÎn acest caz, cei de la ANP au propus Ministrului Justiției încetarea împuternicirii pentru directorul unității din Buziaș. Au sesizat și comisia de disciplină în cazul șefului de serviciu siguranța deținerii și anunță și măsuri complementare administrative și profesionale împotriva lui.

De asemenea, trei polițiști care supravegheau deținuții sunt și ei cercetați disciplinar.

sursa: tion.ro

leave a reply