Magazin BIG MAG
SUPER OFERTE la Magazinul BIG Mag

Călin Dobra, Președintele CJ Timiș: „Ni s-au ascuns tuturor informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației”

Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra, vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), acuză faptul că nu a fost adus la cunoștința autorităților faptul că laboratoarele care fac teste în județ nu fac față, iar substanțele necesare, reactivii, lipsesc.

„Este halucinant ca până acum să nu știm acest lucru, ca să putem lua măsurile necesare”, transmite Dobra.
Președintele CJ Timiș transmite, după ședința CJSU, care a avut loc azi, că „Guvernul PNL a scăpat hățurile”, iar timișenii sunt „mințiți cu nerușinare”. Dobra reclamă, printre altele, că „ni s-au ascuns tuturor informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației”.
„Guvernul PNL și autoritățile locale liberale în frunte cu Direcția de Sănătate Publică Timiș au scăpat situația de sub orice control și vor să își șteargă urmele cu nerușinare, prin măsurile care încalcă drepturile cetățenilor.
Restricționarea programului celor din domeniul Horeca, fără o consultare prealabilă cu cei direct afectați, este doar acoperirea pentru ca populația să nu afle de dezastru pe care l-au provocat.Ca vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență am aflat abia astăzi că laboratoarele care fac teste în județ nu fac față, iar substanțele necesare, reactivii, lipsesc. Este halucinant ca până acum să nu știm acest lucru, ca să putem lua măsurile necesare și să alocăm, măcar de la nivel județean, fondurile necesare.
Ni s-au ascuns tuturor informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației, iar restricțiile care se impun acum sunt doar praf în ochii oamenilor. În ochii noștri, ai tuturor”, transmite Dobra.

debanat.ro

leave a reply