accesorii Telefoane Big Mag

Zi nefastă pentru românce la Doha: Halep și Begu, eliminate în primul tur

Simona Halep și Irina Begu au părăsit competiția de la Doha după primul tur, cedânt în fața Carolinei Garcia și a Petrei Kvitova, cea din urmă luându-și revanșa în fața Irinei, după eșecul suferit, recent, la Sankt Petersburg.

Haine Sport Trening FemeiAflată pe locul 21 în ierarhia mondială, Kvitova (campioana en-titre a competiției din Qatar) a câștigat cu 6-3, 6-1. Pentru prezența pe tabloul principal de la Doha, Irina va primi 10.820 de dolari și un punct WTA în ierarhia de simplu. Cu doar 11 zile în urmă, Begu o învingea pe Kvitova în optimi la Sankt Petersburg, scor 6-4, 6-0.

Simona Halep nu a fost suficient de agresivă pentru a putea dicta ritmul partidei, iar Caroline Garcia nu a așteptat prea mult pentru a se instala la conducerea meciului. Simona a stat prea departe de baseline, permițându-i adversarei să fie în control. Franțuzoaica (76 WTA – wildcard) s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-3, și a obținut meritat calificarea în turul al doilea de la WTA Doha. Meciul a durat o oră și 33 de minute.

Pentru fosta lideră a ierarhiei mondiale urmează participarea la Indian Wells și Miami (turnee care vor avea loc în luna martie).

colanti dama big mag

radiotimisoara.ro

leave a reply