Banner Mobilier Magazin BIG Mag

[VIDEO] PNȚCD Timiș îl susține pe Titu Bojin la Consiliul Județean și pe candidatul ALDE Lugoj, Adrian Ștef la Primăria orașului de pe Timiș

La conferința de presă a organizației municipale ALDE Lugoj, au fost prezenți Gheorghe Bologa, președintele interimar, Adrian-Ioan Ștef, candidatul ALDE, pentru funcția de Primar al Municipiului Lugoj, și o parte din candidații pentru Consiliul Local al Municipiului Lugoj: dr.Diana Demeter, Cristian Stanciu, Ninel Stoenescu, Daniel Văiescu. Au fost prezenți de la Timișoara, Titu Bojin, candidatul ALDE Timiș la Președinția Consiliului Județean, Marian Coandă, secretarul executiv al Filialei Timiș, Daiana Vicol, vicepreședinte și purtător de cuvânt al filialei județene, nu în ultimul rând, Florin Vârteiu, vechi liberal, ambii candidați pe listele de consilieri județeni.

Din partea PNȚCD Timiș a fost prezent Valentin Moldovan, președintele formațiunii județene și Seba Iacobescu, președintele PNȚCD Lugoj.

În cuvântul său, Valentin Moldovan, liderul țărăniștilor din Timiș a anunțat că PNȚCD,filiala județeană sustine pe Titu Bojin la președinția Consiliului Județean iar la Lugoj, Filiala locală a PNȚCD, pe Adrian Ioan Ștef, candidatul ALDE la funcția de Primar al Municipiului Lugoj. Moldovan a mai arătat că PNȚCD Timiș are listă proprie pentru Consiliul Județean și de asemenea listă proprie de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Lugoj. În finalul intervenției,liderul țărăniștilor timișeni a urat succes prietenilor Titu Bojin și Adrian Ioan Ștef, cunoscându-i ca oameni de ispravă și având credința fermă că vor fi câștigători în bătălia electorală.

Adrian Ioan Ștef, candidatul ALDE pentru funcția de Primar al Municipiului Lugoj, în scurta sa alocuțiune a mulțumit PNȚCD pentru susținere, amintindu-și cu mare plăcere de vremurile când colaborarea cu țărăniștii a fost foarte bună și fiind convins că împreună vor putea face multe lucruri importante pentru comunitate.

Titu Bojin, candidatul ALDE Timiș pentru Președinția Consiliului Județean a lăudat filiala lugojeană ALDE pentru eforturile din ultimele zile, atât organizatorice cât și gospodărești, reușind ca într-un timp foarte scurt să se prezinte cu o echipă solidă, ca ofertă electorală pentru lugojeni, exprimându-și convingerea că dacă pentru funcția de primar, bătălia este foarte grea, nu exclude victoria iar privind Consiliul Local este ferm convins că echipa lugojeană va face o figură frumoasă. Același lucru speră să se întâmple și la nivel județean, ALDE Timiș să obțină un număr cât mai mare de consilieri județeni. Titu Bojin și-a exprimat și de această dată nemulțumirea pentru faptul că 650 milioane de lei din bugetul Consiliului Județean nu au fost cheltuiți la secțiunea dezvoltare, multe localități din zona Lugojului și estul județului având stringentă nevoie de bani pentru rezolvarea problemelor fiecărei comunități în parte.

La finalul conferinței de presă atât Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș cât și Titu Bojin, candidatul ALDE Timiș la funcția de Președinte al Consiliului Județean au făcut declarații în exclusivitate pentru Știri24Plus, pe care le puteți viziona aici.

Comandat de: Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor- ALDE Filiala Timis
Executat de: SC Monimar SRL – COD Mandatar Financiar 21200063

leave a reply