accesorii Telefoane Big Mag

[VIDEO] CSM Lugoj ajunge pe locul IV după 3-1 cu Medgidia

Asaltul lugojencelor pentru clasarea în primele patru echipe și participarea în play off continuă sub presiunea necesității victoriei în fiecare joc, iar acest lucru este resimțit de către voleibalistele de la CSM Lugoj.

De aceea victoria obținută miercuri este importantă, mai ales că ea a fost realizată în fața principalei contracandidate la accederea în play-off 1-4, CS Medgidia.

Haine Sport Trening FemeiDupă mai bine de 100 de minute de joc, CSM Lugoj s-a impus cu 3-1, pe seturi 25-21, 25-19, 25-27, 25-20) și a urcat pe locul 4 în clasamentul Diviziei A1, cu31 de puncte două puncte mai mult decât CS Medgidia, aflată acum pe locul 5. Echipa din sud are un joc mai puțin disputat, însă acesta este cu Alba Blaj, pe terenul multiplei campioane naționale.

Dacă primele două seturi au fost controlate clar de lugojence, care au condus tot timpul, echilibrul a apărut pe finalul setului trei, când echipa din Medgidia a revenit în joc și s-a impus în prelungiri cu 27-25.

Setul4 a demarat cu Medgidia la conducere, care au avut 3:7, și 8:12 pe tabelă, pentru ca mai apoi pe serviciul Loredanei Filipaș să se ajungă la 13:13. CSM Lugoj a trecut în față la 15:14 și s-au desprins la 18:15, după o serie de blocaje consecutive. Setul s-a închis după o serie reușită în atac a sârboaicei Sara Sakradjia, completată la blocaj de Andreea Gemănariu, excelent intrată în joc.

Pentru CSM Lugoj, punctele au fost realizate de: Loredana Filipaș (25), Bojana Celic (20),Katarina Canak (12), Sara Sakradzija (11), Tanja Sredic (9), Petya Barakova (5) și Andreea Gemănariu (3).

Următorul joc al celor de la CSM Lugoj este programat sâmbătă, 12 februarie, în deplasare la Știința Bacău.

Transmisia LIVE online se poate urmari mai jos!

Oferte si detalii Transmisiuni Video LIVE competitii sportive, (Facebook sau Youtube) la 0721153242 sau Click pe imaginea de mai jos.

Servicii Transmisie LIVE video pe facebook si youtubesursa: redesteptarea.ro

leave a reply