Urmărire ca-n filme, la Lugoj. Drogat și fără permis, prins de polițiști.

Tânărul de 24 de ani a intrat în vizorul polițiștilor, marți, pe Splaiul 1 Decembrie 1918, în Lugoj. Se afla la volanul unui autoturism, în momentul în care oamenii legii au vrut să îl tragă pe dreapta pentru control. Tânărul nu a oprit, ci a accelerat, încercând să scape de polițiști. Oamenii legii l-au urmărit până la intersecția cu strada Timișorii, acolo unde a lovit două mașini parcate și nu și-a mai putut continua drumul.

Fier vechi lugoj Bratu Metal

În data de 26 aprilie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică Lugoj, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuțiilor de serviciul pe Splaiul 1 Decembrie 1918 din municipiul Lugoj, au efectuat unui autoturism semnalul regulamentar de oprire, folosind mijloacele luminoase și acustice, moment în care conducătorul auto a accelerat și a refuzat să oprească.

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului până la intersecția cu strada Timișorii, unde acesta a intrat în coliziune cu alte două autovehicule parcate, fiindu-i imposibilă efectuarea altei manevre.

Incaltaminte Sport Barbati Magazin BIG MagÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tănărul de 24 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât prezenta un comportament dezorientat și fiind incoerent în vorbire, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând o valoare pozitivă.

De asemenea, în autoturismul mai sus menționat, au fost găsite 4 pliculețe cu materie vegetală, care au fost sigilate si urmează a fi predate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timisoara.

Totodată, s-a stabilit că acesta ar fi sustras mașina de la tatăl său fără voia acestuia cu scopul de a se plimba.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană sub influența substanțelor psihoactive”, „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” și „furt în scop de folosință”.leave a reply