Un politist a obtinut un ordin de protectie impotriva sotiei, dupa ce a reclamat ca a fost batut.

Un politist din localitatea prahoveana Filipestii de Padure a sunat, joi seara, la 112 si a reclamat faptul ca a fost lovit de sotie.

La locul incidentului a intervenit urgent un echipaj de politie, iar oamenii legii au stabili ca este vorba despre un autentic caz de violenta domestica.

Pentru a proteja victima de agresor, politistii, dupa intocmirea formularului de risc, au decis sa emita un ordin de protectie provizoriu, valabit timp de 5 zile.

Geacă groasă din fâș și căptușităActul de violenta domestica a fost stabilit in urma evaluarii incidentului si a riscului la care poate fi expusa victima, context in care politistii prahoveni au hotarat ca integritatea fizica a colegului lor este pusa in pericol.

Din acest motiv, au decis ca sotia acestuia sa fie evacuata temporar din locuinta, totodata femeii impunandu-i-se sa pastreze o anumita distanta fata de victima.  

Politistul a povestit ca a fost lovit de sotia sa, in varsta de 35 de ani, in seara zilei de joi. Aflata intr-o stare de agresivitate, femeia ar fi imbrancit-o intai pe fiica sa, in varsta de 16 ani, apoi l-a lovit pe sot cu palma sau cu pumnul in figura.

Potrivit surselor Ziarului Incomod, publicatia care a prezenta acest caz, politistul le-ar fi spus colegilor ca a preferat sa nu raspunda cu violenta si a facut apelul la 112 pentru a nu intra intr-o situatie care sa-i afecteze statutul profesional.

sursa: impactpress.ro

leave a reply