Un patron de pompe funebre, pus să conducă Spitalul Județean Neamț

Ordinul de numire al lui Marius Ghineț a fost semnat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Marius Ghineț este noul director al Spitalului Judetean Neamt, potrivit anunțului făcut de Mugur Cozmanciuc, deputat și președinte PNL Neamț. Ordinul de numire al lui Marius Ghineț a fost semnat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a arătat șocat, într-o postare pe contul său de Facebook de această numire.

„ȘOCANT!!! PATRON DE POMPE FUNEBRE GARANTAT DE PNL NEAMȚ LA CONDUCEREA SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ‼️

Incaltaminte Pantofi Dama Sandale Papuci de VaraSunt absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamț a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să găsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu.

Mă întreb retoric, firește, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele și manichiuristele din PNL,(așa cum a făcut Grindă la Vrancea), la numirea unui specialist în pompe funebre nu m-am așteptat. Oare niciun liberal din PNL Neamț cu expertiză în domeniul sănătății nu s-a calificat să fie numit director la Spitalul Județean și l-ați găsit pe băiatul de la PMP, care administrează cimitire și pompe funebre?

Nemțenii mor și se imbolnăvesc pe capete iar voi inconștienților puneți să se ocupe de viața oamenilor un domn specializat în înmormântări?!

Cum vă uitați în ochii medicilor din Spitalul Județean, oameni cu o înaltă expertiză profesională, când ați pus să-i conducă un om fără nicio calificare în domeniul sănătății?!

Îmi cer eu iertare nemțenilor și cadrelor medicale, promit că imediat ce Spitalul Județean va reveni la Consiliul Județean, voi numi un manager cu pricepere în domeniul sănătății!sursa: qmagazine.ro

leave a reply