Un nou politician plasat de la București vrea să le arate timișenilor că îi iubește și le dorește votul

După ce a fost ”plecat” de la conducerea filialei Timiș a PMP, motivându-se rezultatele slabe la alegerile locale, Cornel Sămărtinean a fost rapid înlocuit de un salvator de la centru

Un nou politician care nu prea are legătură cu Timișoara sau cu Timișul și-a descoperit dragostea pentru bănățeni și își propune să reprezinte interesele poporului din această parte a țării în Parlamentul României. Moda începută de alte partide, care acum se bat la putere, de a trimite la Timișoara persoane pentru a avea un loc de parlamentar sigur, având în vedere preferința electorilor către o anumită parte a spectrului politic, este acum începută și de cei de la PMP.

După ce a fost ”plecat” de la conducerea filialei Timiș a PMP, motivându-se rezultatele slabe la alegerile locale, Cornel Sămărtinean a fost rapid înlocuit de un salvator de la centru. Mihail Neamțu, vicepreședinte al partidului la nivel național, a fost trimis la Timișoara să facă ordine și să ”ridice” filiala. Motivul transferului spectaculos realizat de partid a ieșit la iveală duminică seara târziu, atunci când într-un anunț video pe Facebook, Neamțu a anunțat că are onoarea să se lupte pentru bănățeni și a acceptat provocarea de a deveni parlamentar de Timiș.
”Mișcarea Populară prinde rădăcini acum în vestul țării. după cum am promis o să fac un anunț important, în această clipă importantă pentru mine când îmi anunț, din București, candidatura pentru funcția de reprezentant al poporului în Sfatul țării. Reprezint națiunea română, în primul rând Timișoara și apoi bănățenii. Timișoara, timișenii, aș dori să fie reprezentați cu cinste de către subsemnatul”, a anunțat, în mesajul său, salvatorul PMP în Timiș.
Reprezentantul PMP spune că el a ales să se lupte la Timișoara și să nu ceară un loc garantat, pe o listă de București.

Știu că era comod să cer și să primesc un post de deputat la București, era extrem de comod. Eu am socotit că e momentul unei alte bătălii în viața, că e prea devreme să cer lucruri sigure”, a mai anunțat Mihail Neamțu.

În discursul său el a menționat și ”fenomenul Dominic Fritz”, un slogan care în această perioadă prinde, insistând asupra succesului dreptei în Timiș.
Cornel Sămărtinean ocupă în acest moment postul de deputat al partidului menționat.

sursa: debanat.ro

leave a reply