Un nou maraton de vaccinare cu Pfizer organizat de Spitalul Militar din Timișoara

Un nou maraton de vaccinare împotriva infecției cu SARS-CoV-2 va avea loc timp de o săptămână la Timișoara, în organizarea Spitalului Militar.

Maratonul va începe în data de 4 mai și până în 11 mai se va efectua vaccinarea cu program de funcționare non-stop, la centrul organizat de Spitalul Militar din Timișoara pe stadionul CFR unde se află spitalul de campanie.

Activitatea de vaccinare va începe în data de 4 mai, ora 08.00 și se va desfășura utilizând doze de vaccin Pfizer. Persoanele doritoare se vor prezenta fără o programare prealabilă în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-1, anunță reprezentanții Spitalului Militar.

Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în Registrul electronic național al vaccinărilor (RENV) și vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

În cadrul Spitalului Militar Timișoara funcționează două centre de vaccinare împotriva COVID-19, situate pe strada Nera nr. 2-4 Timișoara: un centru de vaccinare destinat pentru vaccinarea cu ser Pfizer/Moderna si un centru de vaccinare destinat vaccinării cu ser Astra Zeneca.

Primul maraton al vaccinării din Timișoara a fost organizat weekendul trecut de Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” și au participat sute de voluntary, medici de la toate spitalele din oraș și studenți la UMF. Timp de trei zile și trei nopți, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara au fost vaccinate 6.722 de persoane. 

leave a reply