Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Tânără din Lugoj, inclusă în topul celor mai buni 50 de consultanți bancari din Spania

O tânără care a plecat în urmă cu aproape 20 de ani din țară, de la Lugoj, a fost inclusă de prestigioasa publicației financiară CityWire în topul celor mai buni 50 de consultanți bancari din Spania.

Irina Ornela Moldovan este născută la Lugoj, dar a emigrat la vârsta de 17 ani, în Spania. Are 36 de ani și este bancher la Santander, din 2007. Şi-a început cariera în lumea financiară ca broker la Arcadium, în Anglia. În 2017 a finalizat programul Executive Private Banking, la London School of Economics.

Irina a fost inclusă în topul celor mai de încredere 50 consultanţi bancari ai Spaniei, top realizat de prestigioasa publicaţie financiară Citywire, ediţia de Spania.

Cei 50 sunt prezentaţi într-o ordine alfabetică, nu pe o scară valorică, însă pentru Spania apariţia acestui top este extrem de importantă deoarece cei care sunt nominalizaţi reprezintă „crema” lucrătorilor din domeniul bancar.

Este mândră că a reuşit să fie nominalizată în topul celor de Citywire şi spune că e rezultatul muncii sale de peste 13 ani. Românca spune că a fost deja felicitată de staful băncii, dar şi de clienţii cărora le administrează conturile. Din Valencia, provincia unde trăieşte românca, doar şapte bancheri au fost incluşi în topul naţional realizat de cei la Citywire, Irina fiind singura femeie.

Chiar dacă are deja o carieră importantă şi o familie întemeiată în Spania, Irina spune că nu ar refuza o ofertă venită din România.

Irina trăieşte în Valencia, unde s-a căsătorit cu un spaniol, care lucrează tot în domeniul bancar şi împreună au două fetiţe, de cinci şi doi ani.




radiotimisoara.ro

leave a reply