Se reiau zborurile spre două destinații internaționale de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Compania aeriană Ryanair a anunțat că va relua zborurile realizate pe ruta Timișoara – Milano Bergamo. Anunțul vine după ce și o altă companie, Wizz air a anunțat reluarea curselor spre Valencia.
Se reiau zborurile internaționale spre două destinații, de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Astfel, din 3 mai urmează reluarea curselor aeriene de la Timișoara spre destinația Milano-Bergamo operate de compania aeriană Ryanair. De pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara vor decola, de trei ori pe săptămână, avioane spre aeroportul Milano-Bergamo. Zborurile vor fi în zilele de luni, vineri și sâmbătă. Mai multe informații despre programul zborurilor și rezervări bilete de avion: www.ryanair.com/ro.

Totodată, începând din data de 2 mai, compania Wizz Air a anunțat pornirea curselor dintre Timișoara și Valencia, curse vor fi operate în zilele de duminica si miercuri.

Cei care doresc sa călătorească în Spania, sunt atenționați de compania aeriană să se intereseze din timp despre condițiile de călătorie spre destinația amintită, având în vedere problemele legate de pandemia de COVID-19.

leave a reply