VIDEO – Scandal monstru între şeful Poliţiei Locale din Lugoj şi primar Francisc Boldea!

”Suntem bătaia dvs de joc, o să vină vremea să ne batem noi joc de dvs…”

Problema normei de hrană pentru poliţiştii locali, dezbătută astăzi în şedinţa Consiliului Local, a generat un nou scandal monstru între şeful Poliţiei Locale, Florin Dumitru şi primarul Francisc Boldea.

Nemulţumirea se leagă de faptul că norma de hrană se acordă doar pentru câteva luni din an, după votarea bugetului local (în 2020, începând din aprilie) şi nu pe tot anul, cum consideră cei din Poliţia Locală că ar fi normal.

Acest lucru pentru că norma de hrană este un venit de natură salarială şi are acelaşi efect juridic ca şi salariul, plătite în urma unui pontaj depus la Primăria Lugoj. Poliţiştii locali nu au cerut bani în plus, ci doar plata în aprilie a normei de hrană pentru lunile ianuarie şi februarie, ceea ce înseamnă o sumă totală de 2.000 de lei pe fiecare angajat.

Consilierul Liviu Brânduşoni a lansat o întrebare către juristul Dan Ciucu, secretarul municipiului, dacă se poate introduce un amendament pentru plata retroactiv a normei de hrană, însă acesta nu a mai apucat să răspundă pentru că s-a auzit un ”Nu” hotărât al primarului Boldea.

Parfumuri de camera si masinaLucru ce a generat furia lui Florin Dumitru : ” Acest Nu este doar o opinie şi nu cea legală. Dacă vine o hotărâre de instanţă cu o plată retroactivă, o să o faceţi? Da. O să avem grijă să vină acestă hotărâre, vă promitem că o să avem grijă ca toate aceste hotărâri să vină!”

Boldea: ”Este o ameninţare?”

Dumitru: ”Vor veni şi cele în penal şi cele în civil, cu adresă directă. Pentru că această bătaie de joc din cauza unui singur om, trebuie să se oprească. Ceea ce trăim astăzi nu aţi mai văzut, dar nici nu aveţi cum, că din birouri nu se vede”.

Boldea: ”Asta e campanie”.

Dumitru: ”Nu domnule primar, eu sunt aici pentru 40 de oameni. Dvs. luaţi totul că este o campanie, ar fi cazul să terminaţi şi să fiţi primar. Sunteţi şeful Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, poate le spuneţi şi oamenilor în această perioadă de câte ori s-a reunit acest comitet. Niciodată!”.

Boldea: ”Poliţia Locală este subordonată primarului, dar nu răspundeţi la nici un ordin al primarului”

Dumitru: ”Legea prevede că în această perioadă nu vă suntem subordonaţi, ne subordonăm altor structuri. Dar poate nu cunoaşteţi legea”.

Boldea: ”Aşa este, nu ştiu nimic !”

Dumitru: ”Poate lăşaţi bălăcăreala, că asta nu mai ţine. Ar trebui să ştiţi problemele existente din şedinţele comitetului pentru situaţii de urgenţă, pe care nu le faceţi. Trăiţi în lumea dvs, asta ştim toţi”.

Boldea: ”Săracul de tine, îmi pare rău!”

Dumitru: ”Nu săracul de mine, săracul de dvs. Noi nu avem indemnizaţii de zeci de milioane pentru că am accesat fonduri europene, cum fac alţii. Suntem bătaia de joc a dvs. O să vină vremea când şi noi ne vom batea joc de dvs”.

Boldea: ”Da, primăria vă plăteşte, dar nu sunteţi subordonat acestea”

Dumitru: ”Sunt subordonat cât vreau eu, când nu mai vreau o să îmi dau demisia!”

Boldea: ”Ar fi un gest de onoare. Asta da! Un act de demnitate”.

Dumitru: ”Noi ne certăm pentru câţiva lei. Donaţi-vă salariul pe o lună, că este suficient pentru completarea normei de hrană!”.

Proiectul de hotărâre a fost votat în forma iniţială, primarul Francisc Boldea fiind încă o dată strâns la pungă.

sursa: redesteptarea.ro

7 Comments

 • Respect ptr d-voastra d-nule Florin Dumitru.ca aveti curajul sa va impuneti,si nu luati pozitia ghiocel,ca alti sefi din aceiasi structura,care de frica sa nu cada de pe scaunul de sef accepta orice decide un primar.dumnealui trebuie sa inteleaga caci comunitatea la ales,si nu poate taia sau spinzura dupa bunul plac personal ceva.Respect ptr curajul de a face ceva ptr cei care stau in strada si nu la birou.
  .

 • Trântorii locali! Salarii nesimțite ,lucru și eficiența aproape deloc! Poliția asta locală ar trebui desființată de mult.Este degeaba!

 • politia locala trebuie desfiintata,nu-si justifica salariile alea babane.Ce fac ei?dau amenzi la babute,la cativa mosnegi ce parcheaza chipurile neregulamentar.Infractorii vand tigari de contrabanda sub ochii lor,fura,sparg tonete,nu au luat nici o masura

 • Si noi am fi onorați daca v-ati da demisia.
  Ati fost si sunteti un primar care nu a făcut pentru oras mai nimic.

 • Da el probabil e pensionar MAI de asta are tupeu că dacă are numai salariu, să vezi ce miel era.

 • Nici la Poliția Locala Otelu Rosu nu se da norma de hrana de 2 ani. Tine mai bine primarul alti trintori in primarie. Halal primarie

 • Momento mori: Acuma D-le Dumitru te crezi zmeu, dar cand eari un biet profesoras de informatica, ( copii de la informatica de la bredi, cu 6 ore pe saptamna nu umpleau juma” de caiet intr-un an, ca mai mult lipseai din motive puerile), iar atunci cand te ai hotarat sa dai examen la politia locala ii carai si umbrela si servieta D-lui Boldea.. Ce fel de om esti tu cand ii dai peste mana omului care te-a facut om. Lugojenilor nu le plac oamenii care se catara peste cadavre. Nici celor de la Oravita . Ia aminte

leave a reply