Banner Mobilier Magazin BIG Mag

RECHIZITE, MAI TÂRZIU

Începerea noului an școlar, se apropie cu pași repezi, însă elevii și părinții nu se grăbesc să cumpere rechizite, așa spun vânzătorii librăriilor din Lugoj. Se pare că elevii așteaptă începerea școlii și odată cu aceasta să primească lista cu cele necesare, apoi vor ajunge și la librării. Oferta acestora este una variată și pentru toate buzunarele. Un stilou costă de la 6 lei până la 60 de lei, un ghiozdan ajunge să coste de la 50 de lei până la 150 de lei. Caietele își păstrează prețurile de anul trecut. Un caiet cu 48 de file costă 1,3 lei, iar unul studențesc cu 80 de file ajunge la 4 lei. De asemenea prețul mediu al unui penar este de 20 de lei. Cumpărătorii mai pot achiționa pentru școală o varietate de creioane colorate sau acuarele.

Au început să vină cumpărătorii îniante de începerea școlii? Încă nu, foarte rar. Lumea va veni după începerea școlii, când primește lista de la școală. Deci atunci vin în mod normal. Da, toată lumea așteaptă să primească lista de la școală. Varietatea pe care o aveți de produse este largă? Clienții pot alege? Da, pot alege, este o varietate largă. Sunt diferite prețuri, în funcție de cum are clientul bani.

Cum merg vânzările înainte de începerea școlii? Au început să meragă, săptămâna aceasta de luni merg mai bine. Avem tot felul de produse, ghiozdane avem foarte multe sortimente, penare cu personaje de la diferiți furnizori, caiete, prețurile sunt cam cele de anul trecut, nu s-au modificat.

Vânzătorii așteaptă ca zilele următoare numărul celor care doresc să achiziționeze rechizite pentru începerea noului an școlar să crească. Aceștia spun că prețul minim al unui ghiozdan cu caiete, penar și tot ce trebuie pentru școală este de 100 de lei și poate ajunge până la câteva sute de lei, în funcție de calitatea produselor și de posibilitățile financiare ale fiecăruia.

leave a reply