Recepția blocurilor ANL, amânată

Recepția celor două blocuri ANL ridicate în spatele Stadionului Municipal, pe strada Țesători, va fi cel mai probabil amânată, până la noi ordine. Construcțiile destinate tinerilor între 18 ani și până în 35 de ani au fost programate să fie recepționate și predate către Primăria Lugoj în această lună.

În urmă cu câteva zile șeful ANL a fost schimbat, astfel că termenul s-ar putea amâna. Finisajele celor 60 de apartamente cu două camere, care urmează a fi repartizate în acest an tinerilor, care se încadrează în criteriile stabilite, au fost finalizate.

“Proiectul la partea de construcții și finisaje a fost terminat. Recepția se poate face fără probleme. Acum se lucrează la partea de racorduri utilități și urmează să fie amenajate și parcările și intrările de acces. În zilele următoare vom lua legătura cu noua conducere de la ANL, pentru a ni se comunica data recepției și a predării”, a spus Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului.

Parfum de Camera Ropa Limpia Încă un bloc cu 30 de apartamente pentru specialiști (medici, cadre didactice etc) a fost inclus în planul național de lucrări pentru acest an. Rămâne de văzut dacă proiectul va mai fi pus în practică.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply