Război între miliardari: Mark Zuckerberg pus la punct de George Soros!

Magnatul George Soros a lansat un atac direct la adresa șefului Facebook, Mark Zuckerberg și lui Sheryl Sandberg, al doilea om din companie: Trebuie înlăturat!

George Soros a dezgropat securea războiului și l-a atacat pe șeful Facebook despre care consideră că trebuie înlăturat de la conducerea companiei sale. Miliardarul susține că din cauza relației de prietenie dintre Zuckerberg și Donald Trump, Facebook este implicat activ în politică.

Ceas Clasic Negru Cristian Lay „Domnul Zuckerberg pare a fi angajat într-un soi de acord de asistență reciprocă cu Donald Trump, care îl va ajuta pe acesta să fie reales”, a declarat Soros pentru Financial Times.

Soros crede că Facebook ar trebui să refuze publicitatea politică și să înlăture de pe platformă orice fel de reclamă de acest fel.

Reprezentanții rețelei sociale au dat replica la scurt timp și susțin că sunt fideli acestei politici pentru a nu îngrădi libertatea de exprimare. Mai mult, spun administratorii Facebook, veniturile din publicitatea cu tentă politică sunt extrem de mici în comparație cu reclama comercială.

„Ideea că am fi aliniați cu orice figură sau partid politic contravine valorilor noastre și realității”, susține un reprezentant al Facebook.

leave a reply