Rareș Bogdan îl face PRAF pe Cîțu. ”O RUȘINE ABSOLUTĂ”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat extrem de dur, după ce Florin Cîțu s-a retras chiar înainte de votul pentru învestirea Guvernului PNL.

Rareș Bogdan, în stilul său tranșant, a făcut o declarație neașteptată, într-un moment în care era vizibil iritat de ultima mutare a PNL. El consideră că toată responsabilitate ar fi a lui Florin Cîțu.

Declarația a fost făcută la DigiFM.

Pe un ton ridicat, Rareș Bogdan a spus: ”E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil! Dovedește lipsă totală, totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism. În momentul ăsta – n.r. al declarației- mă deplasez spre Guvernul României, spre Ludovic Orban. Este absolut inadmisibil, dacă ei vor să-și bată joc de cariera lor, să-și bată joc de ei, dar nu de o țară și de un partid. PNL nu merită să i se întâmpla așa ceva. Ce face Florin Cîțu este o bătaie de joc la adresa PNL. (…) Ce face Florin în momentul ăsta e iresponsabilitate în fața românilor. (…) Nu vreau să cred că au existat jocuri. Exclus această posibilitate, am auzit-o, dar nu cred în ea. (…) Nu te joci cu o țară când la granița ta se află sute de mii de români care vor să se repatrieze, nu te joci cu o țară care are nevoie de un guvern stabil, nu te joci cu o țară decât dacă ești inconștient și nu înțelegi istoria acestei țări, nu-ți pasă deloc de România, nu-ți pasă deloc de români și pur și simplu îți bați joc. Dacă cădea în Parlament, era una. Faptul că nu a căzut în Parlament e o rușine absolută. Istoria ne va judeca, iar cetățenii României ne vor taxa. E bătaie de joc. Sunt absolut total convins că președintele Klaus Iohannis n-a știut de asta. Nu-l înțeleg pe Florin, aseară m-am despărțit de el, astăzi am vorbit de două ori cu el la telefon, totul era absolut în regulă”.

sursa: dcnews.ro

leave a reply