PSD reacționează la scandalul provocat de planul lui Streinu-Cercel

PSD susține că și ministrul Sănătății a admis posibilitatea de a lua persoanele de peste 65 de ani de lângă familii dar și-a negat afirmațiile, după reacția publică de revoltă. Social democrații au reacționat după ce preşedintele României a criticat propunerea doctorului Streinu Cercel, informează hotnews.ro.

”După măsura prin care i-au silit să se înghesuie în magazine, în interval de două ore, la un loc cu ceilalţi cetăţeni, milioane de români de peste 65 de ani s-au îngrozit, joi, când ministrul PNL al Sănătăţii le-a spus, la TV, cu gura lui, că există şi posibilitatea de a îi lua de acasă pentru a-i trimite la hotel, în carantină forţată, exact ca în timpul Gulagului sovietic! După reacţia publică de revoltă, ministrul şi-a negat propriile afirmaţii, minţind în faţă o naţiune întreagă! JoiNe-am gândit EFECTIV și la niște metode să îi ducem într-un hotel, într-o cameră cu tot confortul în care să vină cineva să aibă grijă de ei”. Luni „Am văzut multe site-uri astăzi, dând oarecum, chiar spunând, că ar fi fost varianta mea în care persoane peste 65 de ani, că au fost afectate de COVID sau nu, vor fi duse în spații. Nu”, se arată într-un comunicat al PSD.

De altfel, pe pagina oficială de socializare, PSD a postat un filmuleț în care ministrul Sănătății recunoaște că s-a discutat posibiltatea carantinării bătrânilor în hoteluri.

magazin genti si posete dama din piele

 

leave a reply