Prinţul Harry a înregistrat o melodie alături de Jon Bon Jovi pentru Jocurile Invictus

Cântecul, numit „Unbroken” vorbește despre dramele militarilor veterani

Prinţul Harry s-a întâlnit vineri cu Jon Bon Jovi la studiourile Abbey Road din Londra unde au înregistrat împreună o melodie pentru Jocurile Invictus din acest an. Cei doi s-au întânit în timp ce Bon Jovi înregistrează o nouă versiune a melodiei „Unbroken” pentru Jocurile Invictus, competiția sportivă pentru militarii răniți pe care Harry a înființat-o în 2014.

După ce au avut un schimb de cuvinte în afara clădirii în care formaţia The Beatles a înregistrat 11 dintre cele 13 albume ale sale, cei doi au intrat în studio și au înregistrat împreună. O filmare în care cei doi apar cu căşti, cu Jon Bon Jovi dându-i indicații lui Harry înainte de a începe să cânte, a fost publicată pe contul de Instagram Sussex Royal.

Invictus Games Choir, care înregistrează anul acesta cu Jon Bon Jovi un cântec în scop caritabil, este format din militari răniţi. Veniturile rezultate din vânzarea discului vor fi donate fundaţiei care sprijină Invictus Games, un eveniment sportiv dedicat veteranilor bolnavi şi răniţi din întreaga lume, care este una dintre cauzele favorite ale lui Harry.

Cântecul, numit „Unbroken” vorbește despre dramele militarilor veterani care trăiesc cu tulburare de stres posttraumatic.

Părinţii cântăreţului au fost ambii în marina americană, în timp ce Harry a servit în armata britanică înainte de a-şi asuma sarcinile regale.

leave a reply