Primul mesaj pe facebook a lui Titu Bojin dupa o lunga pauza, catre timiseni

Dupa o pauza de circa 4 ani, Titu Bojin, presedintele UNPR Timis si fost presedinte al Consiliului Judetean Timis, actualmente Director General al Administratiei Bazinale de Apa Banat, a reluat comunicarea pe facebook cu timisenii.

Titu Bojin n-a ramas indiferent fata de situatia cu care ne confruntam si scrie un mesaj de suflet concetatenilor:

Dragii mei,
Dupa aproape patru ani de cand n-am mai comunicat pe Facebook, in aceste momente dificile pentru fiecare dintre noi, ma adresez tuturor prietenilor mei si timisenilor care ma cunosc.
Traim vremuri cu care cei mai multi dintre noi nu ne-am confruntat niciodata, insa trebuie sa fim puternici, sa respectam recomandarile medicilor. Acum mai mult ca niciodata trebuie sa lasam deoparte orice fel de lupte meschine si inutile, sa fim uniti, sa ajutam pe cei ce au nevoie.
Cel mai important lucru ramane protectia si impiedicarea raspandirii virusului, pentru aceasta, cel mai benefic este, pe cat posibil, sa stam acasa.
Am convingerea ca vom trece peste aceasta pandemie si vom fi mai uniti si mai responsabili, dar asta depinde de fiecare in parte, de cat de implicati suntem si vom fi in aria noastra de activitate.
De-a lungul istoriei Romania si romanii au fost supusi multor incercari, dar unitatea si credinta in Dumnezeu i-a facut sa depasesca orice incercare si sa fie mai puternici.
Fiti increzatori si Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa iesim invingatori din lupta cu acest dusman nevazut!
Cu prietenie, Titu Bojin

leave a reply