Banner Mobilier Magazin BIG Mag

PRIMARUL TRASEAZĂ SARCINI

Francisc Boldea, primarul Lugojului a trasat sarcinile pentru cele trei obiective de investiție rămase încă nefinalizate în orașul de pe Timiș. Este vorba de bazinul acoperit, ștrand și stația de epurare. Astfel că de bunul mers al lucrărilor la Ștrand se va ocupa însuși primarul, supravegherea lucrărilor la bazinul acoperit i-a fost atribuită viceprimarului Cristian Galescu, iar de finalizarea lucrărilor la stația de epurare se va ocupa firma câștigătoare a licitației.

Francisc Boldea, primarul municipiului  Lugojul (PSD):

De Ștrand, de bazinul cu topogane, de sistematizarea pe verticală se va ocupa primarul. De bazinul acoperit și alte lucrări care mai sunt până la punerea în funcțiune se va ocupa viceprimarul, prin decizie a primarului. De terminarea lucrărilor de la stația de epurare se va ocupa firma câștigătoare a licitației, privind delegarea de gestiune pentru apă și canal, iar dacă aceasta va fi Meridian va fi cu atât mai bine, pentru că noi le-am predat investiția la Meridian.

 Primarul mai spune că punerea în funcțiune a stației de epurare este un alt proiect  de care se vor ocupa cei 14 oameni care sunt plătiți acolo și cei de la Meridian 22 care încasează bani pe serviciile de  apă și canalizare de la populația orașului.

leave a reply