Primarul Timișoarei, a fost confirmat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.

Dominic Fritz: A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv miercuri cu noul coronavirus. După aflarea rezultatelor analizelor el s-a izolat. A avut dureri musculare și febră. Edilul spune că nu își poate imagina de unde l-a luat, pentru că a purtat mereu mască și ne asigură că lasă primăria pe mâini bune. Atribuțiile lui sunt preluate de viceprimarul Ruben Lațcău.

Ceasuri de firma femei si barbati Magazin BIG MagIata ce  a scris într-o postere pe pagina sa de socializare:

A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.
Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască.
Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus.
Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără.
Parfumuri originale pentru femeiCălătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare.
Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.
Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie.


sursa: facebook Dominic Fritz

leave a reply