Banner Mobilier Magazin BIG Mag

PODUL DE FIER, VOPSIT DE SĂRBĂTORI

Pregătirea Lugojului pentru Sărbătorile de Paște a început astăzi cu Podul de Fier. Dis de dimineață, angajații de la Serviciul Sere și Spații Verzi din cadrul Primăriei au început vopsirea parapeților și au reușit să termine jumătate din lucrare. Mâine urmează să fie vopsită și cealaltă jumătate, pentru un aspect mai proaspăt al podului înainte de sărbători.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Am făcut azi dimineață o parte din ea, roșu cu alb, cum ați văzut, iar mâine dimineață ne vom apuca mai de dimineață, de la ora 5, împreună cu Serviciul Sere și Spații Verzi,  mai precis cu doamna Elena Olariu, cea care răspunde de această acțiune. Începem de dimineața ca să nu perturbăm traficul de pe Pdul de Fier și pentru a asigura securitatea muncitorilor. Prin urmare, dacă vremea ține cu noi, mâine terminăm lucrarea la pod și vom continua cu parcurile și cu toate celelalte

În ceea ce privește Podul de Fier, săptămâna viitoare va fi una extrem de importantă în deciderea a ceea ce se va întâmpla cu el, spune primarul Lugojului. Atunci Direcția pentru Monumente va hotărî dacă își va da avizul pentru a se construi un pod nou lângă, și cel vechi să rămână pietonal.

leave a reply