accesorii Telefoane Big Mag

O nouă evadare de la Buziaș. De această dată, este vorba de un minor.

Avea de executat o condamnare de doi ani pentru tâlhărie calificată

Luni, în jurul orei 10.00 s-a constatat ca o persoană în vârstă de 16 ani, internată în cadrul Centrului Educativ Buziaș, s-a sustras de la executarea măsurii educative prin părăsirea fără drept a centrului, escaladând gardul împrejmuitor. Minorul executa o măsură educativă privativă de libertate, de doi ani pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Pentru găsirea acestuia au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Tânărul riscă o creştere a măsurii educative însă autorităţile vor decide cest lucru. În cazul minorilor, conform Codului Penal este sustragere de la măsura educativă şi nu evadare, ne-a mai declarat Simona Boţilă.

Pentru orice informație cu privire la persoana în cauză, apelați numărul unic de urgență 112 sau Centrul Educativ Buziaș la numărul de telefon: 0256 321 123, 0740 114 217

leave a reply