Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Noile modele de declarație pe proprie răspundere și adeverință de angajator în funcție de rata de infectare.

Descarca documentele publicate de Guvern.

declarati e pe telefon

Noile măsuri de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 sunt aplicabile începând de astăzi.

Guvernul a adoptat, joi, hotărârea privind noile măsuri de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Hotărârea prevede reducerea intervalului orar în care este permisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei fără restricţii, în localităţile în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la mia de locuitori şi mai mică de 7,5 la mia de locuitori, până la ora 20,00, pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.



Excepţiile sunt deplasările în interes profesional, pentru asistenţa medicală care nu poate fi amânată, achiziţionarea de medicamente, deplasări în afara localităţilor ale persoanelor care sunt în tranzit, pentru asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave sau deces, în aceste cazuri fiind prevăzută obligaţia prezentării autorităţilor abilitate o declaraţie pe proprie răspundere, completată în prealabil.

Potrivit hotărârii, în localitățile în care incidența este mai mare de 4 la mia de locuitori și mai mică de 7.5 la mia de locuitori, activitățile de comerț se desfășoară până la ora 18:00 în zilele de vineri sâmbătă și duminică.

Când incidenţa depăşeşte 7,5 la mia de locuitori se interzice circulaţia în intervalul orar 20,00 – 5,00 şi se reduce programul operatorilor economici până la ora 18?00 pe toată săptămâna.

snekersi femei modele noi Magazin BIG MagEste prevăzută suspendarea activităţii operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în domeniul sălilor de sport/fitness în localităţile în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori.

Hotărârea mai prevede că fac excepţie de la acest program unităţile farmaceutice, benzinăriile, operatorii cu activitate de livrare la domiciliu şi în domeniul rutier persoanele care utilizează autovehicule cu capacitate mai mare de nouă locuri pe scaune.

Autoritățile au publicat și modelele de declarații pe proprie răspundere și de adeverințe de la angajatori în funcție de situația întâlnită.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului)

Declaratie proprie Raspundere general

Adeverinta pentru angajatori_noapte general

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii)

Adeverinta pentru angajatori_noapte intre 4 si 7.5 si peste 7.5

Declaratie proprie Raspundere intre 4 si 7.5 si peste 7.5

Modelul declarației pe propria răspundere pentru tranzitarea unei localități carantinate

Declaratie pentru tranzitare localitate carantinata



 

 

leave a reply