NASA: „Schimbările climatice” sunt cauzate de modificările orbitei solare a Pământului și înclinării axiale (nu sunt cauzate de om)

De mai bine de 60 de ani, Administrația Națională Aeronautică și Spațială (NASA) știe că modificările care apar la modelele meteorologice planetare sunt complet naturale și normale. Dar agenția spațială, indiferent de motiv, a ales să lase farsa încălzirii globale creată de om să persiste și să se răspândească, în detrimentul libertății umane.

Pentru a fi exact, în anul 1958, NASA a observat pentru prima dată că schimbările pe orbita solară a pământului, împreună cu modificările înclinării axiale a pământului, sunt responsabile de ceea ce oamenii de știință climatică au numit astăzi drept „încălzire” (sau „răcire”, în funcție de agenda lor).

În 2000, NASA a publicat pe site-ul său Observatorul Pământului informații despre Teoria Climei Milankovitch, dezvăluind că planeta se schimbă, de fapt, din cauza unor factori străini care nu au absolut nicio legătură cu activitatea umană.

Aceste informații încă nu au trecut în mass-media, de aproximativ 19 ani, motiv pentru care [persoanele cu agende ascunse] au început acum să pretindă că mai avem doar 18 luni, înainte ca planeta să moară din cauza unui exces de dioxid de carbon (CO2).

Adevărul este, însă, mai mult pe linia a ceea ce astrofizicianul sârb Milutin Milankovitch, după care este numită Teoria Climei Milankovitch, a propus, modul în care variațiile sezoniere și latitudinale ale radiațiilor solare care lovesc pământul în moduri diferite și în diferite momente au cel mai mare impact asupra schimbărilor climatice.

Când Milankovitch și-a prezentat prima oară modelul, acesta a fost ignorat aproape jumătate de secol. Apoi, în 1976, un studiu publicat în revista Science a confirmat că teoria lui Milankovitch este, de fapt, exactă și că ea corespunde diferitelor perioade de schimbări climatice care au avut loc de-a lungul istoriei.

În 1982, la șase ani de la publicarea acestui studiu, Consiliul Național de Cercetări al Academiei Naționale de Științe a Statelor Unite a adoptat teoria lui Milankovitch drept adevăr, declarând că: „…variațiile orbitale rămân cel mai bine examinat mecanism de schimbare climatică pe scări de timp de zeci de mii de ani și sunt de departe cel mai clar caz al unui efect direct al schimbării expunerii solare asupra atmosferei inferioare a Pământului.”

Dacă ar trebui să rezumăm totul într-o singură frază, ar fi aceasta: cel mai mare factor care influențează modelele de vreme și climatice de pe pământ este soarele, periodic. În funcție de poziția pământului față de soare la un moment dat, condițiile climatice vor varia dramatic, ba chiar vor crea anomalii drastice care sfidează tot ceea ce oamenii au crezut că știu despre modul în care a funcționat pământul.

sursa: ziarulactualitatea.ro

leave a reply