accesorii Telefoane Big Mag

Ministrul Transporturilor, nemulţumit de stadiul realizării centurii de sud a Timișoarei.

Grindeanu spune că șoseara trebuia să fie realizată în procent de 70% până acum.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se declară nemulţumit de ritmul lucrărilor de la centura de sud a Timişoarei.

Grindeanu spune că șoseara trebuia să fie realizată în procent de 70% până acum, dar şantierul este, ‘cu indulgenţă, la 47%’.

jucarii copiiCentura de sud a municipiului Timişoara asigură legătura cu Serbia, iar tronsonul de ocolire a oraşului va avea o lungime de 25,69 km, cu o investiţie de 272.432.921 lei fără TVA.

“Există întârzieri, au avut loc o întâlnire cu constructorul, cu autorităţile locale şi judeţene, cu cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timiş, astfel încât să găsim soluţii. În acest moment există blocaj la intersecţia cu ‘Drumul boilor’, la centura sud, dar cred că o vom rezolva. CNAIR îşi va suplimenta tot ceea ce înseamnă lucrări în plus faţă de contractul iniţial, dar Primăria Municipiului Timişoara trebuie să se ocupe de relocarea de utilităţi pe teritoriul municipiului”, spune Sorin Grindeanu.

Ceasuri dama si BarbatiMinistrul Transporturilor a verificat în teren şi stadiul şantierului de la viitorul Pasaj Solventul din Timişoara.

La discuţia purtată de ministrul Transporturilor cu oficialii locali, a fost abordată şi problema modernizării tronsonului Arad – Caransebeş, din fonduri europene.

leave a reply