Magazin BIG MAG
SUPER OFERTE la Magazinul BIG Mag

Mihai Tudose ARUNCĂ în AER alocarea de la Comisia Europeană: Problema e mai GRAVĂ decât aceste scremeri

Din păcate, problema e mult mai gravă decât aceste scremeri pentru micul ecran

Europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier din partea PSD, critică dur războiul generat de sumele alocate de Comisia Europeană României pentru gestionarea crizei coronavirus.

„Proiecte, nu gargară!

elefant.ro 80 de miliarde de euro sunt mult sau puțin? Asta-i discuția la noi, de ieri încoace.

Pentru unii ar fi o ”sumă impresionantă”, care ne va rezolva toate întârzierile acumulate în zeci de ani, ”mulţumită eforturilor deosebite “depuse de ”guvernul meu”.

Pentru alții e un fals succes, considerând că suma e mică, că meritam mai mult..

Din păcate, problema e mult mai gravă decât aceste scremeri pentru micul ecran. Știm cu toții, alegători și politicieni, care-i adevărul, dar fugim de el, că ne doare al naibii.

România nu prea pare a avea capacitatea de a lua banii europeni. Ăsta e nivelul guvernanților de azi. Aceste sume, împrumuturi sau sume nerambursabile, se pot lua doar pe proiecte! Nu pe ,,intenții” declarate… Se va da mârțoaga peste cap și va mânca de mâine jăratic? Să fim serioși! După cum stăm azi, dacă accesăm jumătate din cele 80 de miliarde, înseamnă că l-am prins pe Dumnezeu de picior.

Iată de ce cred că ne trebuie rapid un plan guvernamental de reașezare instituțională pentru a spori capacitatea de absorbție a fondurilor europene și un plan pentru accesarea acestor bani. Proiectele europene înseamnă muncă, viziune, consens! Nu gargară și proiecții de cai verzi (galbeni) pe pereți….”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

sursa: stiripesurse.ro

leave a reply