Magazinul Jysk din Lugoj se deschide ! Află în ce data

jisk lugoj

Magazinul de mobilă și produse de decorațiuni Jysk, parte a unui lanț danez cu mii de magazine la nivel mondial, urmează să se deschidă în curând la Lugoj. Locația, o clădire nouă ridicată pe locul unde ani la rândul a funcționat restaurantul Acapulco, este în plin proces de amenajare. Muncitorii au montat deja sigla magazinului pe fațada clădirii, iar acum lucrează la amenajarea interiorului clădirii.

În interior, lugojenii vor putea încerca o gamă variată de mobilă pentru sufragerii, dormitoare, bucătării, birouri și grădini, dar și accesorii și elemente de decorațiuni, toate în stil scandinav și de calitate ridicată. Magazinul de pe strada Coloman Wallisch din Lugoj se deschide oficial joi, 5 martie, la orele 8 dimineața. În ziua deschiderii, magazinul va oferi produse la preț redus și multe alte surprize pentru primii clienți ai locației.

Suprafața totală a magazinului din Lugoj este de 1.200 de metri pătrați. Programul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă între 10:00 și 20:00, iar duminică magazinul va fi deschis între 10:00 și 18:00.

sursa: lugojeanul.ro

 

leave a reply