TOP Știri

Odata cu diversificarea nevoilor de achizitie de obiecte ceramice precum si a noilor trenduri in materie de home decoration, am simtit nevoia sa iesim in intampinarea unei probleme pe cat de simple, pe atat de greu de rezolvat.

Ce fac baietii de 18 ani? Incotro merg si care este viata lor? Raspunsul la aceste intrebari te poate ajuta sa gasesti un cadou minunat pentru tanarul tau ajuns la majorat. Care sunt interesele sale?

Cosurile cadou sunt o idee foarte inspirata atunci cand trebuie sa marchezi un eveniment, o sarbatoare sau cand, pur si simplu, vrei sa spui unei persoane cat de mult conteaza pentru tine.

Daca ai o fereastra si iti doresti sa cresti fie si o singura planta, fie ca vorbim despre cactusi, plante aromatice sau pur si simplu flori, probabil ca acum este momentul perfect.

Compania care detine Victoria's Secret, L Brands, a anuntat cea de-a treia pierdere trimestriala si a patra scadere consecutiva a vanzarilor (-37%), dupa ce magazinele sale de lenjerie au fost nevoite sa-si inchida portile, in contextul pandemiei de coronavirus care va determina inchiderea definitiva a 250 de centre comerciale din SUA si Canada.

Vezi toate știrile din categoria Frumusețe și Stil

Click AICI !

Ştiri 24 PLUS – Diete & Fitness