TOP Știri

Patutul pentru copil este o alegere mai complicata decat pare. In fond, nu partea estetica este cea care trebuie sa primeze, ci siguranta, stilul practic si functional. Exista din fericire o gama destul de diversa de patuturi pentru copii. Magazinele au un stoc generos, dar tocmai acesta pare sa fie si elementul ce declanseaza confuzia parintilor - ce ar trebui sa aleaga? Cum sa departajeze optiunile?

Activitatea firmelor tine si de utilizarea produselor de birotica si papetarie intr-un numar mai mic sau mai mare in functie de specificul fiecarui domeniu de activitate, iar acestea sunt intrebuintate pentru buna desfasurare a sarcinilor zilnice, atat la biroul traditional cat si la cel de acasa.

Datorita numeroaselor modificari si restrictii care au urmat pandemiei COVID-19, nu a fost niciodata mai important sa se asigure siguranta clientilor si a angajatilor, oferindu-le sansa de a-si dezinfecta mainile la intrarea si iesirea din supermarketuri, institutii, aeroporturi, mall-uri si multe alte locuri. Lumea se schimba si cauta sa actioneze corect si preventiv acum si in viitor, de aceea este important sa ne gandim la urmatoarele inainte de a investi intr-un distribuitor profesional de ...

Casa de moda franceza Louis Vuitton propune de la sfarsitul lunii octombrie o alternativa la masca: o viziera transparenta cu monograma la pretul de 800 de euro.

Sosetele albe sunt banale. Sosetele vesele si distractive sunt noul trend si oricine le poate purta.

Vezi toate știrile din categoria Frumusețe și Stil

Click AICI !

Ştiri 24 PLUS – Diete & Fitness