accesorii Telefoane Big Mag

TOP Știri

Soarele ne pune la încercare ochii sensibili, iar cumpărarea unor ochelari de soare periculoşi de la tarabe nu fac altceva decât să înrăutăţească vederea.

Cel mai mare diamant alb scos vreodată la licitaţie, ”The Rock”, care are 228,31 de carate, a fost vândut miercuri, 11 mai, cu 17,8 milioane de euro, potrivit AFP.

Motorul de căutare online de modă GLAMI.ro apreciază că trendurile din timpul pandemiei vor marca achizițiile online ale anului 2022. Astfel, cumpărăturile online se vor desfășura din ce în ce mai intens prin social media, chiar în sesiuni de shopping live ori prin rețele ca TikTok.

Deși se află printre țările cu cel mai mare procent de creștere a cumpărăturilor online în rândul utilizatorilor de internet în ultimii cinci ani, România se află încă la coada clasamentului, alături de Bulgaria.

O încăpere unică și indispensabilă pentru fiecare casă, baia se numără printre cele mai des vizitate camere ale unei locuințe. Conform unui studiu publicat pe site-ul DailyInfoGraphic, atât bărbații, cât și femeile petrec, în medie, peste doi ani din viață în interiorul băii, făcând o mulțime de activități interactive (citit, cântat, conversații la telefon), pe lângă cele de bază.

Vezi toate știrile din categoria Frumusețe și Stil

Click AICI !

Ştiri 24 PLUS – Diete & Fitness