TOP Știri

Reprezentantii eMAG sustin ca au ajuns la o intelegere cu Consiliul Concurentei in cadrul investigatiei care s-a soldat cu amendarea societatii care administreaza platforma de cumparaturi online cu 6,7 milioane de euro.

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Dante International, care detine platforma eMAG.ro, cu 32,28 milioane de lei (aproximativ 6,7 milioane de euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace, potrivit unui comunicat al institutiei de concurenta, remis, marti.

Cele mai recente cercetari facute publice la inceputul lunii decembrie de catre Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala (INCFC) arata ca, la nivel national, 35% dintre romani au declarat ca au citit in ultimele luni, o crestere cu 6 procente fata de 2019. In sfarsit, o statistica imbucuratoare, avand in vedere ca romanii s-au aflat mereu in coada clasamentelor celor interesati de lectura la nivel european si nu numai. Asa ca, in acest context, cand petrecem si mai mult timp ...

Nu stiu ce am putea spune despre anul 2020, decat ca ne-a dat vietile peste cap. Toate planurile pe care ni le facusem la inceput de an, pentru multi dintre noi au ramas doar o dorinta pe care nu se stie cand o vom indeplini.

BitCase este ajutorul lui Mos Craciun anul acesta! In cadrul site-ului sau oficial, bitcase.ro, ti-a pus deja la dispozitie zeci de modele de huse pentru diferite tipuri de smartphone-uri. Toate pot fi personalizate dupa bunul tau plac. Nu trebuie decat sa vii cu o idee exceptionala, iar de restul se ocupa personalul BitCase.

Vezi toate știrile din categoria Frumusețe și Stil

Click AICI !

Ştiri 24 PLUS – Diete & Fitness