TOP Știri

Când vine vorba de rochii de mireasă, valoarea lor este una sentimentală. Contează momentele deosebite trăite în ziua în care a fost purtată rochia. Principalul accesoriu al femeii în ziua nunții este acest articol vestimentar.

Utilizarea de software ilegal s-a raspandit rapid la nivel mondial, mai mult de jumatate din utilizatorii de PC-uri folosind programe piratate, conform unui studiu recent al Asociatiei Mondiale a Companiilor de Software. Potrivit Business Software Aliance Association, 61% din utilizatorii de PC folosesc cel putin un program sau o aplicatie software piratata, scrie Maxisciences. Conform acestui raport, in China este prezenta cea mai mare rata de piraterie de software, urmata indeaproape de Europa ...

In ultimii cativa ani, cumparaturile online au devenit, treptat, parte din normalitatea fiecarei persoane. Fara indoiala, si tu ai comandat macar o data ceva de pe Internet, scutind astfel drumul pana la magazinul fizic al companiei respective.

In zilele noastre, telefonul mobil este o realitate prezenta in toate zonele geografice si in orice mediul social. Comunicarea de acest tip presupune si anumite cheltuieli pe care le poti alege in functie de serviciile de care ai nevoie. Pe langa abonamente personale, abonamente de serviciu, abonamente de tip familie, exista si varianta cartelei reincarcabile.

Retailerul online de home deco a lansat campania Black Friday, cu reduceri de pana la 85%, la aproximativ 400.000 de produse din portofoliu. Dintre acestea, 300.000 de produse fac parte din oferta Vivre, iar aproximativ 100.000 de produse provin de la comerciantii din Vivre Marketplace. Reducerile de Black Friday sunt disponibile incepand de ieri, 5 iulie, pana joi, 15 iulie. ...

Vezi toate știrile din categoria Frumusețe și Stil

Click AICI !

Ştiri 24 PLUS – Diete & Fitness