TOP Știri

Daniel Dae Kim, actor cunoscut pentru rolurile din serialele "Lost" si "Hawaii Five-0", a anuntat ca a fost declarat vindecat de COVID-19, la 10 zile dupa ce a fost testat pozitiv.

Punerea la dispozitie a unui vaccin impotriva noului coronavirus, gata sa fie utilizat "pe o scara larga", ar mai putea dura cel putin un an, a apreciat marti Agentia Europeana a Medicamentului (EMA).

Un numar de 50 de tipuri de cancer pot fi detectate cu o singura analiza de sange, cu o acuratete de 99%, au anuntat oameni de stiinta din SUA si Marea Britanie.

Johnson Johnson, gigantul farmaceutic care lucreaza la propriul vaccin pentru noul coronavirus, vrea sa inceapa testarea pe oameni pana in luna septembrie a acestui an. ...

Produsele de igiena, in special dezinfectantii, au devenit foarte greu de gasit. Cererea mare a facut si ca preturile materiilor prime din care aceste produse biocide sunt facute sa creasca mult. Medical Confort a reusit insa sa scada preturile si gasiti dezinfectanti pentru maini cu uleiuri 100% naturale la reducere.

Vezi toate știrile din categoria Diete și Fitness

Click AICI !