TOP Știri

Un atact de cord este o urgență medicală gravă, care necesită o asistență de specialitate imediată, dar există simptome și semne de avertizare, pe care le puteți urmări, pentru a preveni producerea acestui eveniment nedorit.

În contextul în care se preconizează ca tot mai multe țări preferate de români pentru vacanța de vară să fie incluse pe lista galbenă din cauza celui de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19, stațiunile balneare din România ar putea fi o opțiune pentru concediu.

La fel ca cireșele sau strugurii, pepenele îngrașă dacă este mâncat în cantități mari sau seara după ora 18.00, atrage atenția medicul diabetolog Mihaela Ene. Medicul a explicat la Digi24 de ce nu e bine să mâncăm mai mult de 500-600 de grame de pepene pe zi și de ce fructele, în general, nu trebuie mâncate seara în cantități mari.

Atunci când te confrunți cu probleme medicale stomatologice, iar singura soluție este un implant dentar, primele întrebări încolțesc imediat în mintea ta. Principalul subiect care se discută prima dată între medici și pacienți ține de avantajele și dezavantajele implantului dentar.

Lupta cu timpul este unul dintre lait-motivele cercetărilor și inovațiilor ultimelor decenii în domeniul sănătății și frumuseții. Si dacă nu putem opri scurgerea timpului în sine, ceea ce putem face este să stopăm modificările aspectului fizic inerente, să îmbunătățim calitatea pielii, întârziindu-i cât mai mult posibil îmbătrânirea. Mereu atenți la nevoile pacienților, specialiștii de la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, optează ...

Vezi toate știrile din categoria Diete și Fitness

Click AICI !