TOP Știri

Nasul iese cel mai bine în evidență la o față, prin urmare poate adăuga sau nu un plus de frumusețe întregului. Este și acesta unul dintre motivele pentru care multe persoane își doresc un nas frumos și apelează, pentru asta, la chirurgia estetică.

Cu SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență în Dermatologie București, tinerețea persistă până la adânci bătrâneți! Pentru că ne dorim să ne surprindem plăcut pacienții de fiecare dată, pentru această iarnă v-am pregătit super-promoții: vouchere-cadou și discount-uri pentru cele mai căutate servicii disponibile la Skinmed Clinic.

Un studiu amplu efectuat de către cercetătorii de la universități din Belgia, Marea Britanie, Franța, Italia și Statele Unite în rândul a peste 30.000 de persoane, a evaluat efectul aspirinei asupra celor care sunt predispuși la bolile de inimă. S-a constatat că utilizarea acestui medicament este asociată cu creșterea riscului de insuficiență cardiacă cu 26% la acești pacienți.

Ceasurile inteligente Huawei sunt adevarate ajutoare pentru persoanele active, care isi doresc antrenamente personalizate. Datorita functiilor de care dispun, se poate spune ca aceste smartwatch-uri sunt ca niste antrenori personali care indeamna la miscare si la un stil de viata sanatos. Expertii de la Xband ii indruma pe toti cei care vor sa scape de sedentarism sa-si puna la incheietura mainii un astfel de gadget, prin intermediul caruia se pot consulta moduri personalizate de sport si evalua ...

Majoritatea oamenilor preferă ca, între mesele principale, să se delecteze cu diverse gustări, dulci sau sărate, despre care cred că nu sunt atât de periculoase pentru sănătate și siluetă.

Vezi toate știrile din categoria Diete și Fitness

Click AICI !