accesorii Telefoane Big Mag

TOP Știri

Mulți oameni se confruntă cu arsurile gastrice sau refluxul gastroesofagian care le provoacă dureri și un discomfort maxim inclusiv în timpul somnului.

Termenul de muncă emoțională a fost definit pentru prima dată la începutul anilor 1980 și, de-a lungul anilor, a fost adesea folosit pentru a desemna munca mintală suplimentară pe care o face o persoană, de obicei o femeie, în gestionarea unei gospodării.

Canicula începe să își facă facă simțită prezența, iar medicii recomandă evitarea expunerii la soare între anumite ore.

O echipă de oameni de știință de la Universitatea Bergen din Norvegia, care a publicat un studiu important în revista PLOS Medicine în luna martie 2022, a descoperit cum poți să trăiești mai mult. Experții au constatat că un rol esențial pentru a prelungi durata vieții îl are dieta optimă, bazată pe legume, fructe, leguminoase, cereale integrale și pe reducerea cantităților de carne roșie și a băuturilor bogate în zahăr.

Doi oameni de știință de la Universitatea Monash una dintre instituțiile de învățământ de top din Australia, au reușit, după o muncă intensă făcută de-a lungul a 12 ani de cercetări, o descoperire genială: un nou antibiotic care distruge superbacteriile mortale. Acestea din urmă sunt foarte greu de tratat, dar pot apărea în spitale, provocând pneumonie, infecții ale sângelui, ale tractului urinar, peritonită și meningită.

Vezi toate știrile din categoria Diete și Fitness

Click AICI !