Liderul PNL Timiș, Alin Nica, dă undă verde alianțelor cu orice formațiune politică.

Liderul PNL Timiș, Alin Nica, anunță că a dat undă verde alianțelor cu orice formațiune politică. Lberalii din Timiș au voie să se alieze cu orice partid, în consiliile locale, dar nu și cu PSD. Nica spune că planul PNL e să conclucreze cu toate partidele pentru dezvoltarea județului, însă nu și cu PSD. Nica îl atacă și pe liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, care a propus un parteneriat între toate partidele pentru timișeni.

paltoane elegante barbati Magazin BIG Mag„Deja am lansat această invitație către PMP, PRO România, către UDMR. Cu USR, după cum știți, avem o înțelegere politică și administrativă la Consiliul Județean și la Primăria Timișoara și dorim să extindem această înțelegere și la nivel administrativ în toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Am primit deja răspunsuri pozitive de la Pro România, de la PMP și așteptăm discuțiile din forurile statutare și la celelalte partide politice. Am auzit că PSD propunea un așa-zis pact, o așa-zisă întâlnire cu parlamentarii să susțină proiectele Timișului. Nu am cum să nu observ falsitatea din spatele acestei declarații publice. De ce nu au făcut-o atunci când au fost la guvernare și aveau hățurile în mână și puteau face ceva pentru județul Timiș. Spre deosebire de declarațiile pompoase ale PSD, noi preferăm să facem ceea ce așteaptă timișorenii de la noi, cei care ne-au arătat încredere și ne-au votat.

Îi lăsăm pe cei de la PSD să vorbească în continuare și să se gândească la anii în care au fost la guvernare și nu au făcut nimic pentru timșeni și timișoreni”, a declarat Alin Nica.sursa: foscustim.ro

leave a reply