La Iulius Town are loc Spontan Party

O lume a distracției și a premiilor te așteaptă în acest weekend la Iulius Town Timișoara. Aici va avea loc, sâmbătă şi duminică, Spontan Party. Evenimentul e programat în Piațeta Familly Plaza din Iulius Gardens.

Cei care nu s-au bucurat suficient de zăpadă o vor face acum.

Și asta pentru că petrecerea este una specială, cu tunuri de zăpadă. Distracția ține până la ora 21.00. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Spontan Events.

Din joacă au apărut idei care au schimbat lumea. Copiii sunt încurajaţi să fie creative și să descopere lucruri noi. Vino cu cel mic la Atelierul de creație by Bianca Potyesz, duminică, de la ora 11.00, în Piațeta Intersport. Ediția din această săptămână este dedicată „baloanelor colorate”.

Totodată, sâmbătă și duminică, între orele 18.00 şi 19.30, la patinoarul Dream Ice vor avea loc concursuri pentru iubitorii dansului pe gheață. Vino să ne arăți cele mai bune mișcări ale tale, iar gazdele te premiază cu vouchere la magazinul Grid și restaurantul Daily!

La Iulius Town continuă şi campania de reduceri Winter Sale! Aceasta se desfășoară până pe 31 ianuarie, iar ca să participe, clienţii trebuie să cumperi din magazinele

Iulius Town produse în valoare de minimum 150, 300 sau 500 de lei. La 150 de lei se poate câștiga un voucher de 25 lei, la 300 de lei, un voucher de 60 lei, iar pentru cumpărături de 500 de lei, valoarea voucherului este de 100 de lei. Participarea la campanie se face în baza regulamentului disponibil pe site-ul Iulius Town.

sursa:debanat.ro

leave a reply