Intrată recent în carantină, Timișoara nu mai poate găzdui „Raliul Mărţişorului”

Una dintre întrecerile ce nu se pot desfășura conform programării inițiale este „Raliul Mărțișorului”, care marchează, în mod tradițional, deschiderea unui nou sezon în Campionatul de Automobilism, Karting și Drift Timiș.

Bluze bumbac dama Modele Noi Big MagConcursul nu a fost anulat, ci mutat în data de 11 aprilie, când, speră organizatorii, nu se va impune o nouă reprogramare din cauza contextului epidemiologic.

CITESTE SI: Modul ATI pentru bolnavii COVID la spitalul de campanie din Timișoara

„Ţinând cont de condiţiile actuale de pandemie, în care municipiul Timişoara a intrat în scenariul roşu şi în carantină până în data de 21 martie, ora 0, suntem nevoiţi să reprogramăm pentru data de 11 aprilie, în speranţa că condiţiile vor fi prielnice atunci, etapa întâi din Campionatul de Automobilism, Karting şi Drift Timiş 2021, ediţia a 22-a, Grand Prix Mărţişor – Timişoara 2021 – Aninoasa Tim, în aceeaşi locaţie şi în acelaşi interval orar (parcarea din Calea Buziaşului nr. 11, începând cu ora 10,01). Sărbătorirea doamnelor şi domnişoarelor a fost transferată în mediul virtual, pe pagina de Facebook a Campionatului de Automobilism şi Karting Timiş, cu acelaşi motto – Viaţa are prioritate”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.
renasterea.ro

leave a reply