Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Incendii în vestul țării. Pagubele sunt semnificative

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit de urgență, azi-noapte, cu un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere și un echipaj SMURD, la un incendiu, anunțat în jurul orei 00.00, care a cuprins o anexă (adăpost de păsări) a unei case din cartierul Câlnic, municipiul Reșița, foc care amenința să se extindă la întreaga gospodărie, din fericire neînregistrându-se victime omenești.

slapi sau papuci de vara elegantiSalvatorii au intervenit rapid și au localizat incendiul în cel mai scurt timp, împiedicând astfel propagarea acestuia la întreaga gospodărie și salvând bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei.

Din păcate, în urma incendiului, toate cele 40 de păsări aflate în adăpost au pierit, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică.

Cel de-al doilea incendiu, anunțat în jurul orei 05.40, la care au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a fost la un sălaș de animale (aprox. 40 mp) de pe raza localității Rusca Teregova, în momentul izbucnirii incendiului neaflându-se niciun animal în adăpost.

În urma incendiului, adăpostul a ars în totalitate, 80 de baloți de paie, 1 balotieră, 80 mp de tablă și 3 mc de cherestea, aflate în interiorul acestuia, fiind distruse și ele de incendiu, cauza probabilă a incendiului fiind acțiune intenționată.

pantaloni scurti vara pentru femei magazin big magsursa: renasterea.ro

leave a reply