Ianis Hagi ar putea fi transferat definitiv la Glasgow Rangers

Ianis Hagi ar putea fi cumpărat definitiv de Glasgow Rangers, susţine antrenorul secund al scoţienilor, Gary McAllister. Performanţa românului din meciul cu Braga i-a impresionat atât pe fani, cât şi pe cei din conducerea clubului scoţian.

„Meciul de joi seară a fost un mare plus pentru el. Faptul că s-a adaptat atât de repede e un lucru benefic pentru viitor. A venit aici, se bucură de antrenamente şi s-a adaptat foarte rapid. E talentat, fără îndoială, şi nu îţi dai seama dacă e stângaci sau dreptaci. Dacă va continua să performeze la fel, atunci va trebui să luăm în calcul opţiunea de cumpărare definitivă. Managerul are decizia finală, dar ne-a impresionat pe toţi, vrem să-l păstrăm şi să-i menţinem încrederea ridicată. Cred că nu poate decât să se bucure când marchezi de două ori contra lui Braga, iar 50.000 de fani îţi scandează numele”, a spus Gary McAllister, antrenor secund Rangers, potrivit „The Sun”, conform Mediafax.ro.

Ianis are parte de un început bun la Rangers. A marcat de două ori în Europa League, cu Braga, şi a punctat o dată şi în campionat, contra celor de la Hibernian.

Fiul lui Gică Hagi aparţine în continuare de belgienii de la Genk, însă Rangers are opţiunea de a-l cumpăra definitiv, până la vară, pentru cinci milioane de euro.

sursa: stiripesurse.ro

leave a reply