Gata cu vremea frumoasă! ANM: Vom avea parte de lapoviţă şi ninsori.

Vremea în România se va răci considerabil în săptămâna 25-31 octombrie

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a transmis recent că temperaturile vor fluctua în următoarele patru săptămâni. Astfel, din noiembrie ne putem aștepta la lapoviţă şi ninsori.

Vremea în România se va răci considerabil în săptămâna 25-31 octombrie. Mai mult, vor fi zone unde termometrul va ajunge la minime de sub 0 grade.

parfum pentru dama oferte big magÎn acest context, directorul ANM, Elena Mateescu, a anunțat că trebuie să ne așteptăm la precipitații mixte, lapoviță și ninsori în zonele de munte.

„O săptămână deosebit de rece, pentru că valorile de temperaturi vor scădea de la o zi la alta. Deja se vede diferența între zonele din partea de vest, centru nord a țării, acolo unde la acest moment, valorile temperaturilor nu depășesc 10-11 grade, în timp ce în sud și sud-est înregistrăm 13-14 grade cel mult”, a declarat Elena Mateescu.

Cum va fi vremea în intervalul 25 octombrie-1 noiembrie?

Valorile termice vor fi mai coborâte față cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane, conform informațiilor transmise de ANM.

Cum va fi vremea în intervalul 1-8 noiembrie?

În acest interval, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zona montană aferentă, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

colanti dama Magazin BIG Mag

leave a reply