FRAȚII ROTARIU, PREZENȚI LA LUGOJ

Frații Ilie și Iosif Rotariu au fost prezenți astăzi la Lugoj, la sediul clubului CSM, pentru a pune la punct noi aspecte în ceea ce privește colaborarea dintre aceștia și clubul lugojean. Ilie Rotariu și-a dat acceptul pentru a prelua funcția de antrenor al echiei de fotbal, iar semnarea contractului se va face în scurt timp. Ilie Rotariu va prelua echipa cu gânduri mari. Nu a ascuns faptul că își dorește promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc, însă dacă acest lucru nu va fi posibil vrea ca formația Lugojului să se mențină în pluntonul fruntaș al clasamentului.

Ilie Rotariu, antrenor:

Mă bucur foarte mult că mă reîntorc la Lugoj pentru a treia oară. Înseamnă că a fost o colaborare benefică în celelalte două mandate și am răspuns afirmativ din primul moment când am fost contat de domnul președinte Maier.  Cunosc foarte bine baza sportivă, majoritatea jucătorilor de aici din Lugoj și cred că voi face o treabă poate mai bună decât am făcut în mandatul trecut. Aveți un obiectiv stabilit? Încă nu am stabilit obiectivul, dar din experiențele trecutului știu că lumea din Lugoj este pretențioasă și sper ca dacă nu obținem promovarea, să fim acolo în primele patru- cinci locuri

 

Ilie Rotariu, noul antrenor al Lugojului a precizat că își dorește să facă anumite transferuri, având în vedere că lotul echipei lugojene s-a subțiat considerabil în această vară. De aemenea, începând de astăzi antrenor secund al echipei va fi Eugen Miculescu, care i se va alătura lui Claudiu Jivulescu, pe banca tehnică. Antrenor cu portarii va fi Sorin Micșa. De asemenea și Iosif Rotariu, fratele antrenorului de la CSM va fi un sprijin pentru echipă și a aceptat să colaboreze cu CSM Lugoj și să fie un consultant pentru Ilie Rotariu.

leave a reply