accesorii Telefoane Big Mag

Florin Cîțu a fost demis! Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a trecut de Parlament

Zi istorică pentru România! Guvernul condus de Florin Cîţu, preşedintele PNL, a fost demis prin moţiune de cenzură. Iată cele mai noi informaţii privind votul din Parlament.

Decoratiuni Gradina si Terasa din Ciment Magazin Big MagMarţi, 5 octombrie, s-a votat, în plenul reunit al Parlamentului, moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîţu.

Numărarea voturilor exprimate de senatori şi deputaţi s-a încheiat, iar rezultatul este unul clar: Guvernul României a fost demis.

După ce au fost numărate voturile exprimate astăzi de senatori şi deputaţi, a rezultat că 281 de parlamentari au votat pentru demiterea Guvernului Florin Cîţu.

Mai exact, pentru moţiunea de cenzură au votat 281 de parlamentari din cei 318 prezenţi. Cei de la PNL şi UDMR s-au aflat în sală, însă nu au votat.

Numărul minim necesar de voturi pentru demiterea Guvernului era de 234. Calculele matematice dinaintea moţiunii indicau faptul că PSD, USR şi AUR, partidele care au anunţat că vor vota în favoarea moţiunii au împreună cel puţin 280 de voturi.

Sampon de par Magazin Big Magcapital.ro

leave a reply

Știri 24 PLUS

Trebuie citite