Dacă se va juca, Islanda vs România va fi fără spectatori

Federația Română de Fotbal a anunțat vineri că meciul dintre Islanda și România din semifinalele barajului pentru Euro 2020 se va disputa fără spectatori, la Reykjavik. Rămâne de văzut dacă partida va avea sau nu loc la data stabilită – 26 martie.

„Având în vedere decizia luată azi de Guvernul Islandez, conform căreia numărul maxim de participanți la un eveniment este de 100 de persoane, Federația Islandeză de Fotbal a anunțat astăzi că partida Islanda – România se va desfășura cu porțile închise” – se precizează pe frf.ro.
„Meciul e programat pe 26 martie, pe stadionul Laugardalsvöllur din Reykjavik. Suporterilor români care deja și-au achiziționat bilete la acest joc le va fi restituită contravaloarea acestora astfel:
Până marți, 17 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un email de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete; În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa info@bilete.ro.Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa info@bilete.ro. Apoi, începând cu data de 20 martie, se va restitui contravaloarea biletelor (fără taxele de procesare sau cele de transfer bancar, conform condițiile de vânzare ale bilete.frf.ro și bilete.ro) în contul completat în formularul de retur.

Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele

leave a reply