Banner Mobilier Magazin BIG Mag

CUPA “MAX AUSNIT”, DIN NOU UN SUCCES

Cea de-a VII-a ediţie a concursului de ciclism pe şosea Cupa „Max Ausnit” a reunit sâmbătă la start 254 de concurenţi din Serbia, Italia, Ungaria, Ucraina, Germania, Franța, Republica Moldova şi România. Competiția s-a desfășurat sub forma unei probe de fond pe un traseu lung de 121 km, cu aproape 1.000 de metri diferență de nivel, contând și pentru cea de-a IV-a etapă a Cupei Naționale a României de ciclism pe șosea pentru elite și etapa a III-a a Cupei Naționale a României pentru juniori. Cursa a fost organizată în memoria industriaşului româno-american Max Ausnit şi susţintă de familia acestuia, reprezentată la festivitatea de premiere de la Lugoj de Steven Ausnit, sosit din SUA.

Steven Ausnit:

Cum vi s-a părut această nouă ediție a Cupei Max Ausnit”?A fost foarte frumos, mai bine decât celelalte. Doriți ca această competiție să devină una tradițională pentru Lugoj? Să o permanentizați? Mi-aș dori să fie una permanentă, tradițională. Ce înseamnă această competiție pentru dumneavoastră? Pentru mine e o plăcere să văd tinerețea română într-un concurs de acest gen, e ceva bine și frumos pentru toată tinerețea.

 

La final câștigătorii au primit diplome, medalii, dar și premii în bani, valoarea lor totală depășind 6000 de euro.

E foarte frumos, îmi place foarte mult traseul, particip încă de la prima ediție și tot timpul vin cu mare drag aici. Ai mai câștigat până acum? Da, chiar prima ediție am câștigat-o. Ești mulțumit de rezultatul pe care l-ai obținut? Da, având în vedere că am concurat cu cea mai puternică echipă din România, chiar sunt mulțumit că am venit pe locul doi.

Foarte frumoasă ca în fiecare an. E o plăcere pentru mine să revin. E a șasea oară când particip din șapte ediții. Veți mai participa? Voi participa de fiecare dată ori de câte ori voi fi invitat

Organizatorii au mărturist că întreg evenimentul s-a desfășurat conform așteptărilor.

Roxana Alexa, organizator:

Ediția din acest an a fost alcătuită integral de către echipa “Velocitas”,în frunte cu Ovidiu care a făcut o treabă extraordinară. Din punct de vedere tehnic s-a ocupat de traseu, despre asta este vorba. Într-o cursă de ciclism fiecare ciclist trebuie să fie în siguranță. Am adus motocicliști de peste tot, a fost implicarea Poliției Rutiere, Poliției Locale Lugoj, mulțumim și Primăriei pentru implicare.   

 

De la an la an, interesul pentru acest eveniment sportiv este tot mai mare, dovadă stând numărul crescut de participanți.

leave a reply