Cozi imense la Evidența Persoanelor Lugoj, după ce a revenit la vechiul program!

Se stă la rând pentru depunerea și ridicarea de acte

Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidența Persoanei, cu sediul în Piața J.C. Drăgan, lângă Poliția Municipiului Lugoj, se confruntă de la începutul săptămânii cu cozi interminabile.

Majoritatea celor care stau la rând așteaptă să-și depună sau să-și ridice actele originale.

Pentru multe dintre ele au fost depuse documentele în perioada cât a fost instaurată starea de urgență, prin sistemul online de către medicii de familie ori Spital.

Rochii Bumbac de Vara Magazin Big MagDupă intrarea în starea de alertă,  S.P.C.L.E.P Lugoj a revenit la programul normal. Astfel, la Biroul stare civilă se depun acte în zilele de luni, marți, joi și vineri,  între orele 8,30 – 12, iar în ziua de miercuri, între 12 și 18,30.

Eliberări de acte au loc în zilele de luni, marți, joi, vineri, între orele de 12-16,30. Miercuri se depun între 8,30 și 12. Sâmbăta, între orele 9-11, se preiau și doar acte pentru certificate de deces.

La Biroul pentru cărți de identitate documentele se depun în zilele de luni, marți și joi, între 8,30 – 12, iar miercuri, între 12 – 18,30. Se ridică actele în zilele de luni, marți și joi, între orele 12 – 16,30, miercuri, între 8,30 – 12 și vineri,  între 8,30 – 16,30.

Și Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări precum și Serviciul de Pașapoarte Timiș își vor prelungi programul de lucru cu publicul.

”Începând din data de 15 mai 2020, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, serviciile publice comunitare din cadrul Instituției Prefectului Județul Timiș, adică Serviciul Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Timiș și-au modificat programul cu publicul. Astfel, în cadrul celor două servicii publice comunitare activitatea de relații cu publicul se va prelungi și se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 8 – 20”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Timiș. Modul de programare online rămâne neschimbat.

La Făget, biroul pentru eliberarea cazierului va fi deschis doar miercurea între 11 – 13 și vinerea între orele 10 – 12, iar la Jimbolia se va lucra într-o singură zi, timp de trei ore între 9 -12.sursa: redesteptarea.ro

leave a reply