Magazin BIG MAG
SUPER OFERTE la Magazinul BIG Mag

Controale DSP la Lugoj, pentru verificarea regulilor impuse de pandemie

Marți, 28 iulie, o echipă mixtă a DSP alături de polițiști și pompieri au controlat mai multe zone din Lugoj, printre care și ștrandul, unul dintre obiectivele rămase deschise în oraș în ciuda creșterii numărului de cazuri de infectare cu coronavirus la nivel național. În urma controlului, inspectorii au stabilit că, în majoritatea cazurilor, lugojenii au respectat regulile.

Topuri-de-dama-Modele-Noi-Magazin-By-You“În cursul acestei zilei (marți, 28 iulie, n.r.) o echipă de peste 20 de inspectori de la DSP, ISU Banat, Poliție, Jandarmerie și Poliția Economică a efectuat un control pe raza municipiului Lugoj, ocazie cu care au constatat că lugojenii s-au comportat în marea lor majoritate foarte bine. Pentru a evita unele neplăceri a fost închisă temporar Piaţa Obor, care se va redeschide în data de 11 august, dacă situația pandemică o permite”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Lugojenii par că au răspuns pozitiv la solicitările autorităților de respectare a condițiilor de distanțare socială. Autoritățile fac un apel la aceștia pentru a purta mască de protecţie, cel mai sigur mod de protecție împotriva virusului SARS-CoV 2, alături de spălatul pe mâini cu apă și săpun, dar și de păstrarea distanței sociale.

“Invităm toți lugojenii la ștrandul municipal să se bucure de zilele frumoase și senine, cu temperaturi de 28-32 grade Celsius. Veți putea profita acum și de bazinul de sărituri, precum și de bazinul jacuzi nr. 1, care au fost repuse în funcțiune”, au mai precizat reprezentanții primăriei.

La Lugoj, în ultimele două săptămâni au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus peste 30 de persoane.lugojeanul.ro

Foto: redesteptarea.ro

leave a reply