accesorii Telefoane Big Mag

Claudiu Buciu, din primar,consilier personal al viceprimarului, ajuns primar interimar

Adrian Serendan, este noul viceprimar al Lugojului

Claudiu Buciu, care s-a trezit cu mandatul încheiat înainte de termen printr-un ordin de prefect, nu rămâne fără activitate până la soluționarea contestației. Buciu a fost imediat luat în echipă de către noul primar interimar, fiind acum consilierul personal al lui Bogdan Blidariu.

Cei trei noi consilieri ai noului primar sunt Emilia Grosu, Denisa Florea și Claudiu Buciu. Roxana Alexa și Paul Gribincea nu mai sunt consilieri personali ai primarului. Cei trei consilieri împart funcțiile între primar și viceprimar.

Luni, consilierii locali s-au reunit într-o ședință în care au votat noul primar și respectiv viceprimar al orașului. Postul de primar va fi ocupat de către fostul vice, Bogdan Blidariu. Atribuțiile de viceprimar au fost temporar atribuite lui Adrian Serendan, consilier PNL și un politician cu experiență în administrația locală.Cei doi vor conduce orașul până la o decizie finală a instanței de contencios-administrativ, care va avea ultimul cuvânt în situația lui Buciu. Dacă decizia prefecturii rămâne neschimbată, Blidariu și Serendan vor rămâne pe funcții până la organizarea alegerilor anticipate.

City managerul orașului, Anca Micșa-Oprea, va rămâne deocamdată pe funcție. În primărie bate din nou vânt a schimbare, asta pentru că noul primar s-ar putea să vrea la rândul lui să facă schimbări în ceea ce privește organigrama administrației orașului de pe Timiș.

sursa: lugojeanul.ro

 

leave a reply