Magazin BIG MAG
SUPER OFERTE la Magazinul BIG Mag

CIRC în PNL Timiș: Nicolae Robu e LUAT la bani mărunți de Alin Nica, ales candidat la șefia CJ Timiș din partea PNL

Nica îl acuză pe Nicolae Robu că Timișoara e pe cale să piardă 1,5 milioane de euro dacă Primăria Timișoara se retrage din Asociația TM2021 așa cum dorește Robu

E conflict în PNL Timiș, acolo unde Nicolae Robu, primarul Timișoarei și liderul formațiunii, e luat la rost de Alin Nica, primarul PNL din Dudeștii Noi, ales candidat al PNL la șefia CJ Timiș. Nica e de altfel unul din cei mai aprigi critici ai lui Robu. Mărul discordiei e Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, care e zguduită de mai multe scandaluri și critici aduse de mari persoanlități ale lumii culturale din Timișoara, care acuză că li se refuză susținerea. Același lucru îl spun și învestitorii, motiv pentru care Robu a decis să rupă pisica în două și să schimbe regulile în cadrul asociației.

Astfel, Nica îl acuză pe Nicolae Robu că Timișoara e pe cale să piardă 1,5 milioane de euro dacă Primăria Timișoara se retrage din Asociația TM2021 așa cum dorește Robu și dacă scandalurile pe care le provoacă nu încetează.

“Timișoara poate pierde Premiul Melina Mercouri în valoare de 1,5 milioane de euro, care se acordă deținătoarelor titlului la finalul perioadei de monitorizare. Niciodată în istoria de 35 de ani a acestei inițiative europene nu s-a întâmplat ca un oraș deținător al titlului de Capitală Europeană a Culturii să nu primească acest premiu simbolic. Ar fi un semnal foarte prost dat partenerilor externi dacă va fi necesară o interventie a organismelor de control ale Uniunii Europene”, a declarat Nica, citat de pnl/”>Banatul Meu.

sursa: stiripesurse.ro

leave a reply