Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Centrele de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici”, operaționale!

Sunt așteptate vaccinurile

În condițiile în care interesul lugojenilor pentru campania de vaccinare este foarte ridicat, deschiderea celor două centre de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” ar ușura mult situația.

Incaltaminte Sport Barbati Magazin BIG Mag”Cele două centre de vaccinare de la Sala Sporturilor Lavonia Miloșovici sunt operaționale. Au tot ce trebuie, sunt dotate cu mobilier și toate cele necesare, au fost compartimentate așa cum cer normele în vigoare. Miercuri, 20 ianuarie, este așteptat acordul de la Direcția de Sănătate Publică. Avem pregătite cadre medicale de la cabinetele de medicină școlară, care vor efectua aceste vaccinări. Ele au făcut instructaj în cadrul Spitalului Municipal din Lugoj. Rămâne de văzut când vor sosi vaccinurile, pentru că de asta depinde momentul în care centrele vor funcționa efectiv”, a declarat miercuri dimineața primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu.

Există, totuși, o problemă de perspectivă: după data de 8 februarie, când se preconizează deschiderea școlilor în format clasic, cadrele de la cabinetele școlare nu vor mai fi disponibile.

”În paralel, vom încerca să găsim o posibilitate de a angaja în sistem de urgență, de situații deosebite, cum este aceasta, cadre medicale pentru centrele de la Sala Sporturilor Lavinia Miloșovici. Dacă în data de 8 februarie se vor redeschide școlile, așa cum este preconizat, atunci nu vom mai avea la dispoziție personalul de la cabinetele școlare și va trebui ca aceste centre să fie deservite de propriul personal medical”, a mai declarat edilul șef, pentru ”Redeșteptarea”.

Pulover barbati Magazin BIG Mag

 

leave a reply